0

Д окато мъжът й Ваня е в Лондон, Жени Джаферович вдигна шумен купон в семейния бар. Тя отпразнува рождения си ден в компанията на останалите участници в "Игри на волята", като всички гледаха заедно поредния епизод от сезон 4 на риалитито.

Джаферович, която изпъкна като един от лидерите на "жълтото" племе получи и тематичен подарък за ЧРД, а именно пъзел-изображение на тазгодишните звезди от предаването. Съплеменникът й Фифо, с който имаше търкания и поднесе лична изненада, изпявайки й на ухо "Happy Birthday".

В кадрите от партито обаче липсват някои от участниците, като сръбският шампион по борба Алекса и възлюбената му-олимпийската медалистка в същия спорт Елица.

Както пръв съобщи "Телеграф", Алекса и канарата Аспарух си устроиха среща за юмручна саморазправа именно в бара на Джаферович. Поводът е, че Алекса определи Аспарух като "мишка" пред камерата, но извън арената.

Аспарух сподели в Instagram снимка с Мария Гроздева от партито.

 Аспарух сподели в Instagram снимка с Мария Гроздева от партито.
Instagram

За сметка на това пък рождения ден на Жени уважи не кой да е, а двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, която е майка на друг участник в тазгодишния сезон на "Игри на волята"-Валери.