0

Д ив екшън разигра нафиркана красавица при опит да бъде арестувана. Тя не само се разбесняла, а и помляла слабините на полицая, опитващ се да я усмири.

Моделът на Playboy Ана Паула Леме срита с ботуши ченгето в слабините по време на пиянската свада на бензиностанция.

Screenshot/Instagram/Ana_paolaleme

Камерите на бензиностанцията са записали трагичния за униформения момент. Ритниците са били брутални, става ясно от кадрите.

Полицаят паднал в храстите в агония, точно на местопрестъплението в Кампина, Бразилия.

Screenshot/TheSun

Пияната побойничка все пак е озаптена и натикана в багажника на полицейски бус при яростна съпротива и ритници от нейна страна.

На делото срещу плейбойката свидетелства и персоналът на магазинчето, намиращо се на бензиностанцията, където започнало всичко и където Ана се държала отвратително, плюела по пода и обиждала хората.

Отказала да плати и сметката си и тогава служителката в магазина повикала ченгетата. След това се разиграл болезненият за ченгето екшън.

По време на делото побойничката твърдяла, че е действала само при самоотбрана.

Въпреки това обаче, тя беше призната за виновна в шофиране в нетрезво състояние, съпротива при арест и неуважение.

Тя беше осъдена на 15 месеца зад решетките от съдиите, но старшият съдия Chaiane Maria Bublitz Korte даде разрешение на екипа на защитата й да обжалва присъдата пред по-висока инстанция..

Screenshot/Instagram/Ana_paolaleme1

Нейният адвокат Каролини Чанг Родригес казва: „Като се има предвид пълната липса на солидни доказателства, които демонстрират престъпленията, в които е обвинена, защитата ще поиска оправдаването на Ана Паула в по-висш съд".

Ана Паула Леме редовно участва в местните риалити предавания и има близо 200 000 последователи в Instagram .

Известността ѝ обаче не я спаси и тя все пак си отнесе първоначалната присъда.