0

Д али звездата Горан Брегович е женкар, този въпрос винаги е бил на дневен ред, когато иде реч за чаровния музикант.

Почутият сърбин винаги е бил на топа на устата, що се отнася до жените около него и темата за изневярата. Славата, парите и чарът му предполагат, че може да си позволи да сменя жените като носни кърпички.

Който обаче познава съпругата му, трудно би повярвал в тези журналистически сплетни.“Тя прилича на богиня: дълги руси коси, брутално тяло и мургав тен“, така най-често я описват в медиите.

Съпругата на Горан Брегович, Дженана Суджука, рядко се появява на публични места, а двамата с музиканта са женени от години и имат три дъщери .

Брегович държи брака си далеч от очите на обществеността, не че се знае малко за връзката им, но рядко се случват ситуации, в които можем да ги видим двамата публично.

Горан безспорно винаги е бил съблазнител, но през далечната 1977 година големият прелъстител се запознава с Дженана Суджука, когато тя е едва на 16 години. 

Любовта пламнала от пръв поглед, но двамата официализират връзката си през 1993 година. Оттогава двамата се радват на хармоничен брак, в който им се родиха три дъщери - Ема, Уна и Лулу.

Сватбата се състоя в Париж, а кум от страна на младоженеца беше режисьорът Емир Кустурица, а кума от страна на булката беше Амила Сулейманович, дългогодишната беквокалистка на не по-малко известната група Bjelo Dugme.

За Дженана медиите не пестят суперлативи.  Наричат я „една от най-красивите жени в Югославия”.  И по-възрастните, и по-младите поколения й се възхищават, въпреки че тя често подчертава, че не се възприема по този начин.

Естествено, около този брак винаги са се въртели много спекулации и интриги. Преди години се говореше, че Горан е изневерявал на съпругата си и е замесен в множество афери, които той нито потвърди, нито отрече.

Вместо отговор той винаги отговаря: „Трябва да се ожените. Трябва да има някой в ​​живота ви, който да създаде баланс, за да не отива животът ви твърде далеч в една посока. Бракът и семейството служат за това”, припомня Espreso.

Каквото и да твърди Горан Брегович, паметливи още разказват легендата за дивия екшън, който се е разиграл в Париж, когато две от любовниците му се засичат в един и същи хотел, припомня „Флагман“.

Последвал невъобразим балкански бой с оскубани коси, псувни и тупаници между двете дами. Брегович се спасил, като оставил ошашавения персонал на един от най-луксозните хотели във френската столица да ги разтървава.

Знае се, че музикантът има свой дом в Париж, но дамите водел на хотел.

Това са на пръв поглед легенди, но както се казва – истината е някъде там.