0

Б ившето гадже на колумбийската звезда Шакира – Жерар Пике, захапа майката на двата им сина заради песните, в които оплюва него и новата му приятелка Клара Чиа. Пред микрофона в предаването „Хихантес“ той се спря на песента на Шакира с аржентинския рапър Бисаррап, в която открито и доста злобно се напада новата му приятелка. Шакира напада, естествено, и бащата на децата й, себе си описва като "вълчица".

„Не ми се иска да навлизам в това, защото е личен въпрос, но по темата с оплюването, което е на мода, не се замисляме за последствията за психиката на хората, по които се целите“, каза Пике. 
„В личен план може да изглежда страхотно - о, шиб**ата кучка обича това и това, но ние не мислим за другия. Какво трябва да стане – някой да се самоубие ли, след като сме отишли твърде далеч? Човече, много съм разочарован от обществото“.

В песента с Бисаррап Music Sessions, Vol. 53, Шакира в припева на няколко пъти споменава името на новата възлюбена на Пике - "Клара", знаменити и много популярни станаха сравненията "ти замени Ферари (Шакира") за Туинго (Клара Чиа)", "Ролекс за Касио".

Междувременно каталунският вестник El Nacional гръмна със заглавие: „Най-интимната тайна на Клара Чиа - защо Пике напусна Шакира: проблеми в леглото“.

Според изданието, една от най-добре пазените тайни за приятелката на Пике и защо бившият футболист може да е предпочел нея е, че младата Клара не е заклета привърженичка на моногамията (един партньор), което на бившия капитан на Барса се харесва значително повече в сравнение с консервативната колумбийка

„Шакира е по-консервативен човек от Клара, поради възрастта си – 46 г., поради семейните връзки, тя трябва да се грижи едновременно за родителите и децата си, а и защото живее извън страната си. Тя иска да контролира всичко, и макар да приемаше, че не е омъжена за Пике, те живееха на съпружески начала.

А една от причините за кризата между двамата бяха извънбрачните връзки на Пике, добре известни в нощния живот на Барселона", пише вестникът.

За разлика от поп дивата, „Клара Чиа, от друга страна, е на 23 години, тя е от друго поколение, може да е дъщеря на Шакира и, според феновете й в twitter, е лоялен последовател на акаунт в Instagram, наречен The Poly Spot, който изтъква предимствата на полигамията, на многобройните връзки, на двойките, които позволяват на членовете си да имат други партньори. Любовта на двойката се основава повече на лоялност, отколкото на вярност".

Така, според изданието, Пике е предпочел да е част от двойка с по-либерални идеи. 

И, за разлика от Шакира с нейния начин на живот на дива, за него всичко се свежда до това, че сега „може да прави това, което винаги прави, но без да наранява никого“.