0

Г уинет Полтроу се оказа виновна за три срещи със смъртта на Тери Сандерсън, твърди мъжът, който съди актрисата, че през 2016 г. го е блъснала по време на ски и му причинила физически и емоционални щети.

По време на шестия ден от свидетелските показания Сандерсън обвини носителката на „Оскар“, че заради нея на три пъти е бил „близо до смъртта“. Той съди Полтроу за 3,1 милиона долара, защото тя го блъснала на ски писта и избягала, без дори да провери състоянието му. Актрисата заведе насрещно дело, като поиска 1 долар и адвокатски хонорар.

По време на показанията си Сандерсън посочи три конкретни случая, в които се е сблъскал със смъртта, включително случайно предозиране поради объркване в лекарствата. „Обвинявате г-жа Полтроу за всички онези преживявания, близки до смъртта?“ — попита адвоката на актрисата „Да, за мен е много необичайно да не вземам добри медицински решения“, каза Сандерсън, който е пенсиониран оптометрист.

В друга ситуация Сандерсън паднал и си ударил главата, след което прекарал 45 минути в безсъзнание.

Сандерсън твърди, че при сблъсъка с Полтроу е pолучил „трайна мозъчна травма, четири счупени ребра, болка, страдание и загуба от наслада на живота“, заедно с емоционален стрес и обезобразяване.