0

Б рад Пит е готов да се изправи в яростна битка срещу бившата си съпруга Анджелина Джоли и руски магнат Юри Шефлер, който иска да му отнеме безценното френско имение с лозе и винарна.

РУНД ПОРЕДЕН: Брад Пит с важна победа в съда срещу бившата си

През последните няколко седмици носителят на Оскар триумфира в три съдебни победи над актрисата и милиардера. 60-годишният Пит и 48-годишната Джоли се разделиха през септември 2016 г. и оттогава бяха въвлечени в епична битка, която ги отведе по целия свят.

В битката за Миравал Пит съди Джоли за предполагаемо нарушение на договора, след като тя е продала своя дял от имението на руския олигарх Шефлер без съгласието или знанието на актьора. Тази седмица Върховният съд на Лос Анджелис постанови, че делото може да бъде разгледано, като подготви сцената за сблъсък в съдебната зала.

Пит е похарчил около 10 милиона долара досега за адвокатски хонорари, казаха юридически източници пред Page Six. Но това не са пропилени пари, тъй като Брад смята, че: „по този начин той се противопоставя на хора, които искат да го тормозят и да защити собствените си принципи и истина. Брад стои твърдо зад това, в което вярва“.

Актьорът отдавна каза, че Джоли е продала Миравал от „злоба“ само седмици след като първоначално е получил съвместно попечителство над децата им. Джоли отрече това.