0

Б огатата наследница Парис Хилтън разкри, че е имала изключително травмиращо юношество. Оказа се, че тя е била изнасилена, когато била само на 15.

В ново интервю за списание Glamour, наследницата разкри, че първият й сексуален контакт е бил без съгласие. Хилтън, която сега е на 42 години, твърди, че нейният насилник е бил по-възрастен мъж, когото е срещнала в мол в Калифорния. Той сипал нещо в напитката й и се е възползвал от нея.

По това време Хилтън живее с баба си по майчина линия в Палм Спрингс. Един ден отишла в местния мол, за да се види с приятелките си. „По-големите момчета се мотаеха там с надежда някое момиче да им даде телефонния си номер“, обясни тя.

Един ден групата мъже „поканили“ Хилтън и нейните приятелки в къщата си, където им дали плодов сок. „Когато отпих може би една или две глътки, веднага започнах да се чувствам замаяна. Не знам какво имаше вътре“, каза наследницата и добави: „Смътно си спомням как един мъж лежеше върху мен, покривайки устата ми и повтаряше: Това е сън“.

„Аз бях едно малко момиче и се чувствам така, сякаш са откраднали детството ми“, каза тя пред „Glamour“.