0

В ърлите фенове на поп звездата Бритни Спиърс я смятат за мъртва.

Странно съдържание в профилите на певицата пробужда такива мисли у последователите й. "Има нещо гнило отново... Бритни винаги се появява в едни и същи дрехи и мястото за заснемане на видеоклипове никога не се променя", отбелязват притеснени и наблюдателни фенове, пише TMZ.

Две неща подхраниха конспиративните теории на почитателите й. Едното е, че двойничка се снима на мястото на Бритни, а другото, че някой поддържа профилите й със старо съдържание.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Теорията, че Спиърс е мъртва, циркулира из мрежата от няколко дни. Поддръжниците на тази версия са на мнение, че звездата е починала още през 2004 г. Текстът на песента „Mona Lisa“, издаден през същата година, пробуди такива мисли у феновете, защото в парчето се пее за известна жена, която е била клонирана. Песента трябваше да бъде включена в албума The Original Doll, който така и не бе издаден, а текстът на самата песен по-късно бе преработен.

Феновете си припомниха тази теория, след като забелязаха, че поведението на изпълнителката е необичайно. Като доказателство последователите й представиха факти от рода на това, че усмивката на певицата се е променила много, а татуировките й не се виждат на всички клипове.

В коментарите под постовете на Бритни феновете й спекулират, че тя отново е под нечий "надзор" и помолиха певицата да даде знак дали е добре, но това доведе само до заключването на коментарите в профила й.

Наскоро поп звездата каза, че отива в Ню Йорк, но така и не публикува нито една снимка от пътуването си със съпруга си Сам Асгари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Спиърс за последно се появи публично на сватбата си преди шест месеца. На събитието присъстваха известни личности като Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес.