0

Н осителката на титлата „Мис Плеймейт“ Златка Райкова и любимият й мъж Карен посетиха представление на „Цирк дю Солей“ в Тулум, където в момента са на почивка.

Двамата се похвалиха с ВИП билети за спектакъла Joya – първото резидентно шоу на Цирка на слънцето в Мексико, което съчетава кулинарни и сценични изкуства в интимна театрална обстановка.

Билети 

Златка и Карен вече почти седмица са в туристическия център от времето на маите.

Проверка на „Телеграф“ показа, че те са броили по 250 долара за билетите за цирка, който включва тристепенно меню и шампанско заедно с атрактивните акробатични номера на участниците. Самата плеймейтка се снима с някои от тях след представлението и разкри, че е останала впечатлена от техните възможности на арената. Разкри малко и от гурме менюто, с което са се почерпили по време на шоуто.

Двойка 

От кадрите на блондинката в Инстаграм става ясно, че тя е оставила синовете си на бабите и се е отдала на романтика с Карен, за когото се омъжи през есента на миналата година.

От сторитата й става ясно, че двамата обикалят нощните клубове в Тулум. По цели нощи танцуват и се забавляват, а денем разпускат по райските плажове под палмите с кососови орехи в ръка.