0

В годината, в която отбелязва своя 30-годишен юбилей, NOVA ще предложи амбициозна програма с най-висок продукционен стандарт. В следващите три месеца част от акцентите в праймтайма на медията са шестия сезон на „Игри на волята“, готов да посрещне участниците и зрителите в новия си дом в Дивия Север на Българското Черноморие; култовото предаване Big Brother, което се завръща 20 години след старта си у нас и първокласното забавление, търсещо изкусни певци сред умели имитатори „Пееш или лъжеш“.

Старт на есенния сезон ще даде най-мащабният сезон на „Игри на волята“ досега с епични битки на чисто новите зрелищни арени тази събота и неделя (14-и и 15-и септември) от 20:00 ч. След началото епизодите ще бъдат излъчвани от понеделник до събота в 20:00 ч. Единственият екстремен формат в телевизионния ефир, показващ красотата на българската природа, се отправя към Северното Черноморие, за да впечатли зрителите със спиращи дъха гледки, но и с повече от сурови условия за играчите. Любимите водещи Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат 40 участници, разделени в 5 племена, които ще се впуснат в грандиозен сблъсък още с влизането си в играта. А всички желаещи да се потопят в магията на „Игри на волята“ могат да се включат в Парада на племената тази събота в 12:00 ч., когато форматът ще се пренесе в сърцето на София.

Превърналият се във феномен социален експеримент Big Brother, тази есен ще завърне по-смел и по-интерактивен от всякога с 16 атрактивни участници, готови да станат част от телевизионната легенда. На 8-и октомври в 21:30 ч. новите водещи на формата Александра Богданска и Башар Рахал отворят вратите на най-обсъжданата къща в България. Точно 20 години след старта си у нас, шоуто ще даде възможност на българската публика да избере един от съквартирантите. Епизодите на Big Brother могат да бъдат проследени от вторник до петък в 22:00 ч., а в събота от 21:00 ч.

Паралелно с телевизионното излъчване на „Игри на волята“ и Big Brother, феновете ще могат да проследят и епизодите на официалните подкасти на двете риалити предавания, разработени съвместно с водещата медийна и технологична компания Нет Инфо, част от Нова Броукастинг Груп. Big Brother също така ще предложи и допълнителен епизод, специално подготвен за платформата NOVA PLAY.

На 22-ри септември Димитър Рачков ще открие втория сезон на музикалното шоу „Пееш или лъжеш“, а зрителите ще бъдат в неговата компания всяка неделя от 20:00 ч. по NOVA. Във всяко предаване харизматични и артистични претенденти за победата трябва да убедят гост-звезда, че притежават музикален талант. За да елиминира фалшивите певци, популярният изпълнител ще разчита както на своя усет, така и на помощта на панел от съветници. Мария Игнатова, Андрей Арнаудов и Иван Христов ще бъдат тримата постоянни панелисти, а всяка седмица към тях ще се присъединяват още две популярни личности.

NOVA продължава да подкрепя българските филми и сериали. Вторият сезон на сериала „Клетката“ вече е в постпродукционен етап. Тази есен започват снимките и на нов филмов проект, който зрителите предстои да видят в ефира на медията следващата година.

Гледайте есенния телевизионен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп!