0

Г олямата футболна звезда и гордост на България Христо Стоичков се изяви и като певец в хита „Любов поне“ с пловдивските му земляци Благовест и Светослав Аргирови, и бургазлийката Тони Димитрова. Видеото с песента се завъртя на 14 февруари, в Деня на влюбените.

Камата пуска песен с Тони Димитрова и братя Аргирови за ЧРД

В клипа на близо 5-минутното парче една златна топка бяга игриво по калдъръмените улици на Стария град, с чудесни гледки от птичи поглед, от едно от тепетата и от трибуната на Античния театър.

Единственият българин, носител на Златната топка, припява „Там високо, духат ветров, и е самотно, и е студено...“, жонглирайки елегантно с палавата топка. И декламира „Вече съм научил само любовта...“

Емблематични футболни шедьоври от знаменитата кариера на Камата са вплетени в клипа, те припомнят колко радост е подарил на българските фенове и на почитателите си от цял свят.

Пред публика парчето „Любов поне“ бе пуснато в 8,08 ч. на 8 февруари, навръх 58-ия рожден ден на Ицо, който Камата отпразнува в Банско. Месецът на любовта за него започна два дни преди рождения си ден - с отбелязването на 36 годинни брак с любимата Марияна. 
Иван Тенев е автор на текста, а за музиката се погрижи Благовест Аргиров, аранжиментът направи Ангел Дюлгеров. 
А 14 февруари бе избран за видеопремиерата на песента.