0

К уентин Тарантино платил около $10 000 на красива жена, за да ближе стъпалата ѝ. За това разказва Lowlife (Пейдж Рад), който работел в клуба, където се е разиграла въпросната сцена. 

От дълги години се знае, че Тарантино има фетиш към женските крака и затова често в неговите филми се появяват кадри на дамски стъпала. 

Наскоро Lowlife, който тогава работел на сравнително висока позиция, разказва, че е станал свидетел как жената получила тлъстата сума, за да може 60-годишният Тарантино да ближе краката ѝ.

Lowlife, който в момента работи в "Crazy Girls" в Холивуд, разказва, че режисьорът, който има две деца от съпругата си Даниела Пик, е поискал специална VIP стая в неназования клуб.

В подкаста "Get in the Car" Lowlife разказва още, че Куентин поискал танцьорката с "най-големите гърди" и с "най-сочните задни части" да се присъедини към него в стаята. Това, което последвало, било наблюдавано от Lowlife на монитор, вързан към камерите за видеонаблюдение, писа Mirror.

"Той седна, тя тръгна да съблича горнището си, но той стана и я хвърли на дивана и започна да събува обувките ѝ една по една. И след това започна да ближе ходилата ѝ, смучеше пръстите ѝ". Според очевидеца всичко това продължило около 30 минути, а след това краката на жената приличали на "сини сливи".