0

Н якои хора стават известни със своите актьорски или музикални способности, докато други с бруталните си и смъртоносни престъпления.

Риалити звездата Джема Колинс заяви, че може да е роднина с един от най-известните и зловещи престъпници - Джак Изкормвача. По думите на звездата от The Only Way Is Essex никой не знаел кой точно е бил Джак Изкормвача, но семейството ѝ живеело с съседство с мястото, където били убити много от жертвите му.

Gemma Collins

 Gemma Collins
Getty Images

Риалити звездата е само една от многото известни личности, които са се докоснали до тъмната страна.

Среща със смъртта

Getty Images

Малко преди да бъде намушкана 47 пъти от своя съсед и сериен убиец Майкъл Гаргиуло, 22-годишната студентка Ашли Елерин разговаряла по телефона с холивудската звезда Аштън Къчър.

Ашли и Аштън трябвало излязат на среща в Лос Анджелис в съдбовна нощ през 2001 г.

Бившият бияч Гаргиуло – наричан Холивудския изкормвач – по-късно бе осъден за убийството на Елерин и на друга жена, като същевременно бе заподозрян в още убийства.

Страховит баща

Getty Images

Бащата на актьора Уди Харелсън бил наемен убиец, който работел за организирана престъпна група и участвал в редица покушения, включително стрелба по американски съдия.

Чарлз Харелсън дори твърдял, че бил истинският убиец на американския президент Джон Кенеди през 1963 г.

Уди, който веднъж го посетил в затвора, сподели: „Гледам на него като на човек, който може да бъде повече приятел, отколкото баща.“

Убитата сестра

Getty Images

През 1975 г. по-малката сестра на звездата от „Фрейзър“ Келси Грамър Карън е отвлечена, изнасилена и убита от Фреди Глен.

18-годишното момиче било намушкано и оставено да умре в Колорадо Спрингс.

Глен, за когото се смята, че убил общо петима души, е описан като „чудовище“ от Келси и все още е зад решетките.

Моторна мистерия

Getty Images

Певицата Деби Хари вярва, че е избягала на косъм от това да бъде убита от Тед Бънди, известен с това, че погубил 30 жени из цяла Америка.

Звездата разказва, че в началото на 70-те години на миналия век се качила в колата на непознат в Ню Йорк, който се опитал да я отвлече. По думите ѝ автомобилът приличал на този на Бънди.

В крайна сметка тя изскочила от колата.

Някои твърдят, че Бънди не е бил в града по това време. Но Деби е убедена в правотата си.

Зловеща бележка

Getty Images

Арестуван в Лос Анджелис за безразсъдно шофиране и нападение през 1987 г., звездата от „21 грама“  Шон Пен става съкилийник със серийния убиец Ричард Рамирес, известен като Нощния ловец.

Злият Рамирес, който убил 14 души, изпратил на Пен приятелско писмо със зловещото число 666 и пентаграма върху него, но актьорът изпратил едно обратно, като казал, че се надява убиецът да бъде екзекутиран.

Рамирез умира от естествена смърт в затвора през 2013 г.

Холетски ужас

GettyImages

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е далечна роднина на американския сериен убиец Херман Уебстър Мъджет, по-известен като д-р Хенри Хауърд Холмс или Х. Х. Холмс.

Той убил 27 души в Чикаго през 1890 г. в хотел, наречен Замъкът на смъртта.

А неговият пра-правнук твърди, че е осми братовчед на Маркъл.