0

М узикалната звезда Дуа Липа предизвика шаш и смях по време на наградите „Златен глобус“.

Тя присъства на официалната церемония по раздаването на филмовите награди, но не премери тоалета, с който се опита да шашне аудиторията.

Липа бе сред номинираните за „Златен глобус“ за песента си “Dance the Night", изпълнена в нашумелия филм" Барби" на Грета Геруиг. Музикалното парче бе номинирано в категорията за най-добра оригинална песен.

Тя не спечели наградата, но стана център на внимание с комичната ситуация, при която едва успя да седне на стола си в залата.

Сама по себе си тъмната й кадифена рокля, обшита със злато и диаманти не изглежда никак зле, но толкова ограничавала движенията на Дуа Липа, че пред очите на изумената публика тя заела полулегнало положение, докато се опитвала да се намърда на мястото си.

Стремежът й обаче да блесне из мрежите я довело до там, че сама споделила в Instagram видео и снимки от вечерта на „Глобусите“.

Комичната ситуация светкавично била споделена в мрежата и предизвикала немалко шеги по адрес на певицата с намеци дали не е било необходимо заради нея да се осигури специален стол под наклон, та да не се налага Дуя да прави акробатични  приклякания и усуквания, та да пребори теснотията на роклята си, докато заема отреденото й място.

Но както е казал народът – трай, бабо, за хубост...

@themeganford Dua Lipa in schiaparelli at the golden globes is an early best dressed for me ! Also obsessing over Ariana Greenblatt and all her jewels #goldenglobes2024 #redcarpetlooks #redcarpetstyle #dualipastyle #arianagreenblattedit #arianagreenblattedits #arianagreenblattbarbie ♬ Houdini - Dua Lipa