0

М ишел Умезу, бившата партньорка на бразилската футболна легенда Роналдо „Феномена“, призна, че е докарана до ръба от „ненаситен“ апетит за секс.

Културистката, която има общо дете с Феномена от кратката им връзка - Александър, поясни,  че причината са стероидите, които приемала за увеличаване на мускулатурата. А това имало страничен ефект – неутолима жажда за секс.

Бразилката, известна с манията си по бодибилдинга от няколко години, разкри нежеланите странични ефекти на стероидите, особено върху либидото й, което рязко скочило.

Освен това тези препарати са й причинили косопад, акне и значително увеличаване на сексуалния й мерак.

Според The ​​Sun, бившата приятелка на Роналдо взела взела стероидите по съвет на друго свое гадже. 

 „Тогава не разбирах много по темата. Бившият ми не успя да се справи, и получих акне, повече окосмяване по тялото, косопад и гласът ми се промени в този момент“, каза 41-годишната жена.

„Всъщност има някои хормони като тестостерон, които повишават либидото и като цяло жените, които ги използват, имат високо либидо… Станах ненаситна“, призна тя.

„Това не беше здравословно, вече беше и хормонален проблем. Казват, че тестостеронът е хормонален наркотик на младостта“, добави фитнес маниачката.