0

Е дин от най-известните английски актьори Хю Боневил внезапно прекратил брака си, пише „Дейли мейл“.

Съпругата му от 25 години насам Лулу Уилямс избухнала в сълзи в пъб до дома им в Западен Съсекс и разкрила на съседите семейната драма. През юли тази година Хю, който е главният герой в хиперуспешната сага „Даунтън Аби“, приседнал до нея и съобщил, че всичко между тях е приключило.

Купон

„Тя стана невероятно емоционална, говорейки за раздялата“, разкри местен жител. Не е известно дали има нова дама в живота му, но близки до г-жа Уилямс се изказаха в нейна подкрепа: „Ясно е, че Лулу се чувства така, сякаш 20 години брак не се броят за нищо“. Говорител на Боневил потвърди, че двойката, която има 20-годишен син Феликс, наистина се е разделила. Почти веднага след като направил драматичното съобщение за развода, Хю, който скоро ще навърши 60 години, се е веселил без венчалната си халка на сватбата на колежката си Мишел Докъри.

Далеч

В актьорските среди отдавна се мълви, че в семейство Боневил не всичко е наред. Но Лулу (55 г.) винаги бе до съпруга си при премиери и обикаляше с него целия свят по снимачни площадки. Не се знае обаче дали тя е била на снимките на последния му филм „Падингтън в Перу“, трети от поредицата „Падингтън“, заснет това лято. А само преди пет години, за да отбележат 20-ата годишнина от сватбата, двойката поднови обетите си в Лас Вегас. Напоследък обаче Боневил прекарвал много време далеч от семейния дом в заспалото градче Мидхърст, Западен Съсекс, който той и Лулу купиха преди няколко години. Смята се, че тя ще остане там.