0

М узикални икони от целия свят, включително Доли Партън и Шер, както и знаменитости от A-листата като Дженифър Лопес и Рийз Уидърспуун, празнуваха в новогодишната нощ заедно със семейството, приятелите, както и с други известни личности.

Някои звездни двойки отпразнуваха заедно настъпването на Нова година, докато други посрещнаха 2023-та сред шумни компании. 

Доли Партън и Майли Сайръс 

За втора поредна година Майли Сайръс участва в специалната новогодишна програма на телевизия NBC, но този път към нея се присъедини нейната кръстница Доли Партън.

Множество звездни изпълнители се появиха на събитието, където Сайръс и Партън изпяха заедно "Wrecking Ball" и "Jolene", наред с много други песни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBC Entertainment (@nbc)

„Новогодишното парти на Майли“ включваше специално изпълнение на Парис Хилтън, която изненадващо се присъедини към Сайръс и Сиа на сцената, за да изпълни своя хит „Stars Are Blind“.

Парис не скри вълнението си от невероятната вечер и сподели с феновете си поредица от снимки и видео. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Майли Сайръс пък съобщи, че започва работа по нов музикален албум, като сингълът към него "Flowers" ще бъде пуснат на 13 януари.

Шер

Шер посрещна Нова година с новия мъж до себе си - рапъра Александър Едуардс.

В поредица от фотографии в Twitter певицата демонстрира огромния диамантен пръстен, който получи от своя любим преди празниците. 

Рийз Уидърспун

Звездата от "Големите малки лъжи" Рийз Уидърспуун публикува снимка от посрещането на 2023-та, на която може да бъде забелязано най-малкото й дете - нейният син Тенеси, който се намира на плажа заедно със своите родители, отправили поглед към хоризонта. 

София Вергара и Джо Манганиело

Комедийната знаменитост София Вергара отбеляза бурно празниците.

Първо актрисата отпразнува рождения ден на съпруга си Джо Манганиело на 28 декември на тропически остров, след което двойката остана в райското кътче, за за посрещна новата година заедно с приятели.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес сподели видеоклип в социалната мрежа Instagram, на който може да се забележи, че тя посреща новата 2023-та, облечена в елегантен тоалет, докато отпива от коктейл.

Впечатление направиха и очилата на звездата с цифрите на настъпващата нова година.

В ослепителна рокля в черно и червено Дженифър танцува на песента на Ела Фицджералд "What Are You Doing New Year's Eve".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Кайли и Кендъл Дженър

Риалити звездите Кайли и Кендъл Дженър облякоха изцяло черни тоалети за посрещането на новата година.

Сестрите се фотографираха заедно с много свои приятели, включително Хейли Бийбър и Анастасия Караниколау.

Instagram