0

Иван Звездев ще става дядо, похвали се самият топготвач. „Най-накрая разбрах, че съм голям човек и започнах да се чувствам, че съм пораснал. Досега живеех като тийнейджър, но това ще се промени. Ние сме свикнали с жена ми да имаме бебенце на всеки пет години, така че сега чакаме това с голямо нетърпение и много вълнение“, каза пред „Телеграф“ топкулинарят.

Хумор

Както писа "Телеграф" новината, че се присъединява към отбора на дядовците, звездният готвач сподели с чувство за хумор. Той се снима с дъщеря си Даниела как си мери обиколката на корема с тази на нейния и отдолу написа: „Май някой трябва да отслабне“.

Последователите в социалните мрежи му пожелаха лека бременност на дъщерята, а на него с усмивка да отслабне по-бързо. Иван Звездев и съпругата му Юлиана имат три деца - Даниела, Димитър и Иван.

Джолан

Междувремено Звездев не спира да прави показно по готвене. През уикенда той стана част от фолклорния фестивал във видинското село Ружинци, където показа как може хем да играе хоро, хем да прави манджи. „В един огромен казан сготвихме джолан, който аз лично кръстих по ружински заради факта, че е приготвен изцяло с местни продукти. А акцент в ястието е типичното вино на селото от черен отел.