0

З вездите от прочутия сериал „Бар Наздраве“ избягали работа, за да се надрусат с гъби.

Тед Дансън, Уди Харелсън и Джордж Уенд си били шута от снимачаната площадка, след като разбрали, че епизодът, който ще се снима е предимно с женските персонажи. 

В нов подкаст Where Everybody Knows Your Name на Тед Дансън и Уди Харелсън към тях се присъедини и Джордж Уенд, който изигра Норм в любимия ситком. Тримата се върнаха назад в миналото и си спомниха за момента, когато Джон Ратценбергер, който изигра най-добрия приятел на Норм Клиф Клавин, си купил лодка малко преди да се заснеме епизода с предимно дамско участие. 

„Да, той нямаше търпение да я покаже, така че подготвихме това малко бягство“, каза Уенд.

Дансън, който играеше собственика на бар Сам Малоун през всичките 11 сезона на сериала, обясни, че по времето, когато всички се срещнали на лодката, той и Харелсън - който играеше Уди Бойд- вече били напишени. В този момент те се обадили на продуцентите, за да кажат, че не се чувстват добре.

Оттук нататък било всичко друго, но не и бормално. Както обясни Дансън, те били на половината път до остров Каталина край крайбрежието на Южна Калифорния и имало „остатъчни вълни от ураган в Мексико“, така че лодката се борела с огромните вълни.

След като Дансън се надрусал легнал до Уди, който го боцкал през минута две и му повтарял да диша, защото по думите на актьора щял да забрави да си поема въздух.

В крайна сметка, въпреки че това били „най-лошите четири часа“ в живота на Дансън, той сподели, че би пробвал пак това преживяване.