0

И звестната турска актриса Хазал Кая призна, че е суеверна и се консултира за всичко с личния си астролог. 

Звездата участва в телевизионно предаване, в което отговори на интересен въпрос - обсебeна ли е от някаква мания?. 

“Мия се с оцет, чистя къщата с оцет! Прекадявам с градински чай дома си! Горя черен кимион. Не подписвам документи и не правя крачка без да се консултирам с астролога си”, разкри Хазал. 

БОМБА: Турската звезда Хазал Кая се запъти към затвора!

„Раждането на сина ми Фико (Фикрет) съвпадна с ретроградния Меркурий. Толкова е смешно, че ме болеше какво се случва с децата, родени по време на ретрограден Меркурий?", сподели още звездата от сапунките и обясни, че съпругът й Али често я критикува за манията по астрология. „Винаги, когато казвам нещо за Венера, Али казва: „Знаеш ли, няма такова нещо, това не е реално и започва да ми дава научни обяснения". 

Хазал Кая призна, че когато срещнала Али за първи път се отнесла грубо с него, а той си помислил, че няма никакъв шанс с нея. Всичко обаче се обърнало на 360 градуса, след като двамата били уцелени от Купидон. 

“Влюбих се в него, когато бях на 23 и все още съм влюбена в него", върна се назад във времето Кая. 

Турската знаменитост сподели и интересни факти от общия им семеен живот. „Не мога да се справя, трудно ми е. Бях много уверена в себе си с първото ни дете. Казах си:„Аз съм съм дъщеря на майка си, тя работеше и успя да ме отгледа", но понякога не отчайвам. Отглеждането на деца изглежда нещо лесно, но изобщо не е така", коментира тя. 

Голяма радост споходи Хазал Кая, след като помогна на пострадали при земетресението

„Емоциите бяха предизвикателство за мен. Първо ми беше трудно да балансирам между служебните си ангажименти и сина ни, след това между две деца и работа. Децата ни имат разлика от 3 години и половина. Али е много натоварен с работа, Сюрея е много малка, а двамата с Фико са прекрасни баща и син. Очите ми се пълнят със сълзи, докато ги гледам", заяви Хазал.

Актрисата разказа и за пожара, който избухна в дома й в последните дни от нейната бременност си със сина й Фикрет. 

„Имаше пожар в къщата ни, докато бях бременна с Фикрет. Мазето беше напълно изгоряло. Ако стълбите бяха дървени, а не каменни, цялата къща щеше да бъде унищожена", призна Кая. 

„Изведох животните, отворих прозореца, за да могат котките да се качат на покрива. Накрая преместих колите. Бях бременна в деветия месец", спомни си турската звезда. 

Насред бедствието Хазал Кая получила подкрепа от колегата си от сериала “Огледален свят” Чаатай Улусой. 

“Благодарна съм, че с Чаатай живеем в един жилищен комплекс. Охраната ми каза: Отиваш право при Чаатай бей. Чаатай отвори вратата, аз плачех. Казах му: “Къщата гори, Али е извън града в Ескишехир”, разкри още Хазал. 

„Той си помисли, че раждам. Гледаше ме с безизразно лице и в първия момент не можа да схване какво точно се случва. Но Слава Богу, че си беше у дома в тази ужасна вечер”, въздъхва актрисата.