0

Р одните звезди коментираха протеста по време на футболния мач България - Украйна. Дара се страхува да излезе от дома си, а Георги Блажев, Венци Венц и Йоанна Темелкова са против насилието.

Телевизор

Актрисата Йоанна Темелкова отиде сред протестиращите, като заяви, че самата тя не подкрепя насилието. „И беше като на война... Надявам се, че няма да има повече пострадали! Не толерирам агресията под никаква форма! Никога“, написа звездата, която е запален фен на този спорт. 

Темелкова от протеста

 Темелкова от протеста
Личен архив

Панелистът от сутрешното предаване на NOVA “На кафе“ Георги Блажев не пропусна да коментира случилото се, но по негов оригинален начин. „Живее ми се в държава, в която футболът е на цял екран“, написа той, снимайки телевизора си вкъщи.

Телевизорът на Блажев

 Телевизорът на Блажев
Facebook

Неговият колега Дарин Ангелов също сподели неговото виждане. „България-Унгария БФC наема 1600 полицаи и 3 охранителни фирми да пазят мач... без публика“, написа възмутено актьорът на Народен театър „Иван Вазов“.

„Това не е начинът, но са ви жалки каузите, за които се борите така разгневено“, написа рапърът Венци Венц в личния си профил.

Видеоклип

Певицата Дара, която бе потресена от случващото се, сподели видеоклип, на който изказа мнението си. „Моля, всички, които са на центъра, да се приберат. Аз живея тук и ме е страх да изляза. Страшно е, пазете се и се прибирайте на топло у дома“, апелира изпълнителката в социалните мрежи.

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов също не пропусна да коментира случилото се. „Граждани! Гледам снощните събития и повода за тях. Гледам и интервюта с хора по прозорци и улици. Амиии…. Да си признаем! Всичко тръгва от родителите, те са прости и се превръщат в проблем на възпитанието и образованието. Прости сме и това е“, отсече категорично актьорът.

*Автор: Лина Димитрова