0

М анекенката Ирина Шейк забърса бившия състезател по американски футбол, но това завоевание съвсем не й беше достатъчно. От друга страна, тя иска да се омъжи за Брадли Купър, от когото вече има дете.

Самият Том Брейди вече е бил част от любовен триъгълник. Той се кълнеше във вярност на актрисата Бриджит Монахан. Тя дори износи и роди дете на футболиста. Точно тогава Harper's Bazaar разкрива, че Брейди поддържа паралелна връзка с манекенката Жизел Бюдхен. „Животът ми се преобърна за един миг. Оказах се бременна и зарязана”, коментира актрисата пред изданието. Брейди и Жизел имат две деца, но футболистът се грижи и за сина си Джак от връзката си с Бриджит.

Паралелно

Майстор на успоредните връзки е певецът Джъстин Бийбър. Сегашната му съпруга и популярен модел Хейли е трябвало да преглътне гордостта си, преди да изкопчи Джъстин от Селена Гомес. Певецът не виждал нищо нередно в триъгълника и даже държал двете му любовници да се познават и да поддържат добри отношения Хейли и Селена позират прегърнати на церемонията за раздаването на Оскарите през 2022 г. Зад фалшивите усмивки се крие безмилостна омраза.

Това не е единственият път и за Селена като участник в сложна връзка. Тя е ябълката на раздора и в отношенията между Уикенд и манекенката Бела Хадид, съобщава People. Бела заяви пред изданието, че се е почувствала „предадена” от певеца. Връзката му със Селена обаче оцелява едва няколко месеца.

Моделът на Victoria's Secret Миранда Кер бе женена за актьора Орландо Блум цели три години. Всичко свършва, когато се оказва, че хубавицата се вижда интимно със споменатия по-горе Джъстин Бийбър. Истината лъсва на годишното ревю на марката през 2012 г., когато Джъстин се увлича и награбва Миранда. Орландо се нахвърля с юмруци срещу конкурента си.

Вампири

Канадската актриса с български произход Нина Добрев се оказва част от интересен многоъгълник на страстта. Нина започва да излиза с Иън Самърхолдър. В този момент тя е на върха, а сериалът с нейно участие – „Дневниците на вампира”, се радва на завидна популярност. Всичко изглежда страхотно. След тригодишна връзка двамата се сгодяват. И тогава на бял свят излиза неприятна тайна. Иън се вижда и с друга жена и за да е пълна драмата, това е актрисата Ники Рийд, която зрителите познават от друг „вампирски” филм – „Здрач”. Нина е наранена и анулира годежа.

Това не е единствената драма в „Здрач”. Изпълнителите на главните роли Кристен Стюарт и Робърт Патисън се влюбват и в живота, което довежда до истерия феновете на поредицата. Двойката уверено върви към бленуван брак. Но края на приказката слага US Weekly. Изданието публикува снимка на Кристен, която страстно се целува с режисьора Рупърт Сандърс, който кани Стюарт за главната роля във фентъзито „Снежанка и ловецът”. Патисън е смазан от откритието. Той забранява на Кристен да му се обажда. Самата тя публично моли за прошка, но не получава такава. Впоследствие Кристен изобщо спира връзките с мъже и се ориентира собствения си пол.

Съпругата на Арнолд Шварценегер Мария Шрайвър също разбира по трудния начин, че е част от триангулация. Години наред „Терминатора” води двойствен живот. Той поддържа паралелно семейство с бавачката на четирите му деца Милдред Баена, която му ражда син. В началото Арни не искал да признае детето, но то толкова приличало на него, че било абсурдно да се съмнява в своето бащинство.

Любов

Страстта може да връхлети изненадващо и навсякъде. Така по време на снимките на филма „Г-н и г-жа Смит” Брад Пит се влюбва до полуда в екранната си партньорка Анджелина Джоли. Малката подробност е, че по това време Брад е женен за Дженифър Анистън. Следва скоростен развод и нов брак. Само три месеца след сватбата на Джоли и Пит се ражда първото им дете. Това е и безспорното доказателство, че за известно време Брад е поддържал и двете връзки.

Това не е първото семейство, което разбива Анджелина. Преди връзката с Пит тя става третият човек в отношенията между актьора и сценарист Били Боб Торнтън и Лора Дърн. Анджи печели и двамата заживяват заедно. Всъщност Били Боб не е вчерашен и се е женил цели пет пъти.

Любов на снимачната площадка избухва и по време на снимките на филма „Доказано жив”. Папараци хващат изпълнителите на главните роли Ръсел Кроу и Мег Райън да се натискат. И когато всички смятат, че това е поредният флирт, медиите са разтърсени от журналистическо разследване, което безспорно доказва, че Ръсел и Мег поддържат връзка от поне девет години. Вместо да се разкаe и да отрече, Мег потвърждава информацията, но заявява, че не се чувства виновна. Тя допълва, че всъщност става дума не за любовен триъгълник, а за четириъгълник, тъй като съпругът й Денис Куейд на свой ред поддържал странична връзка, а двамата демонстрирали примерни съпружески отношения само за пред хората. И като доказателство на максимата, че няма лоша реклама, скандалът изстрелва „Доказано жив” на върха на боксофис класациите.

Бурна любов е в основата и на разпада на брака на Мел Гибсън. Той и Робин Мур изглеждат непоклатимо семейство. Бракът им оцелява цели 26 години. Тогава актьорът решава да се отдаде на увлечението си по модела Оксана Григориева. Следва кървав развод, а цената, която Мел плаща за своя двойствен живот, надхвърля 420 млн. долара. Това е обезщетението, което е присъдено на Робин.

Драма

През 1979 г. актрисата Миа Фароу започва връзка с Уди Алън. Двамата имат син Ронан и три осиновени дъщери. Миа открива, че е част от странна конструкция, в който участват Уди и доведената им дъщеря Сун И.

Но според нас черешката на тортата е в старата добра Британия. Най-известният любовен триъгълник се формира по време на мач по поло през 1979 г. Тогава престолонаследникът на Великобритания Чарлз се запознава с Камила Паркър Боулс. Той обаче се жени за Даяна Спенсър. Двамата се развеждат през 1996 г., а Даяна твърдеше, че през цялото време на брака е деляла Чарлз с Камила. Както знаем, Камила вече е кралица.