0

А ктьорът Ненчо Балабанов и бившият футболист Благой Георгиев се надиграват на тенис, видя в социалната мрежа „Телеграф“.

Екснационалът и юноша на „Славия“ си качи видео в Инстаграм, на което показва тенис ракетата си, след което обръща камерата и двамата със звездата от All Inclusive пеят любимия рефрен на Благо „Докога“.

Награди 

„Когато имаме време, с Благо играем тенис. Някой път той бие, някой път аз. Така или иначе това са приятелски мачове - без напъни, без награди и купи. Получават се много готини игри“, разказа пред „Телеграф“ Балабанов и допълни, че двамата с Благой се срещат на тенис терена винаги, когато имат възможност и заетостта в графиците им позволи да се напаснат. „Той тича много, защото е футболист“, сподели още Ненчо и призна, че двамата правят добри мачове. А понякога след тях се отдават на почивка на спа.

Инстаграм

Както се е случило и след последната им тенис среща вчера. „След 2 часа тенис на жегата. Перфектен релакс“, написа Ненчо в Инстаграм и си сподели на история снимка с Георгиев, на която и двамата са по халати в бутиков спа център в столицата.

Стендъп 

В момента Ненчо Балабанов е вложил творческата си енергия в първото шоу от поредицата “Познаваме ли се” на Здрава Каменова и нейния съпруг Светльо Томов под надслов „На къс повод“. В него заедно с Алекс Раева разказват 20 истории от детството, ученическите години и работата. Поредицата “Познаваме ли се” ще събира различни двойки актьори и певци, които само по веднъж ще играят представленията си в страната. Премиерата на “На къс повод” беше на 18 юли в Бургас, а на 29 октомври ще се играе в Хага, после на 19 ноември в Лондон.