2

Н ай-актуалната и коментирана светска двойка - Мария Бакалова и Валери Григоров, се разделили, научи „Телеграф“.

Това е станало преди вече около месец, но към момента и двамата не са дали официално изявление, нито са изтрили общите си снимки от социалните мрежи, за да не предизвикват скандали.

Мрежа

Макар фотосите да седят в профилите им, двамата не са качвали нищо заедно от края на август, което само по себе си предизвика коментари от страна на феновете им, тъй като преди това буквално бълваха видеосторита всеки ден. Двамата продължават да се следват, което пък е знак, че са запазили добрия тон помежду си и нищо чудно някога да си дадат втори шанс.

Според светските хроникьори една от причините за разлъката бил фактът, че свекървата на Бакалова - двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала - Мария Гроздева, изобщо не долюбвала бъдещата си снаха.

Кошмар

Макар в началото всичко да изглеждаше като по мед и масло и те дори да качваха снимки заедно, впоследствие се оказало, че на шампионката изобщо не й допадала актрисата, която е първата българка, номинирана за „Оскар“. Бакалова, колкото и да опитвала да й се хареса, не успявала, а Валери често изпадал в позицията на рефер между майка си и любимата си. Напрежението в един момент ескалирало и това рефлектира върху любовта на младите.

Актрисата изживяла много тежко края на връзката им, тъй като тя наистина обичала Валери. Въпреки всичко обаче тя продължава с работните си ангажименти, които леко бе позагърбила заради голямата любов. Очаква се в края на годината да снимка и голям американски проект.