0

Ч овекът глас Тони Стораро не само се запозна с турската супер звезда Йозджан Дениз, но и го покани на гости у нас. Двамата осъществили връзка благодарение на брата на Йозджан.

Среща

Екип на "Телеграф" се свърза с изпълнителя на "Милиони звезди", който с радост сподели за срещата с колегата си. "Моят приятел, известният виртуоз на кларинета Хюсню Шенлендириджи ни уреди среща първо с брата на Йозджан, а по-късно и с него. Поканих го на гости в София", разкри Тони. На въпроса дали може да очакваме съвместен проект помежду им, Стораро допълни: "Беше хубава приятелска среща, а знаете винаги проектите започват така - първо с приятелство. Разменихме си телефоните и обеща скоро да дойде в София".

Звезда

Йозджан Дениз стана звезда у нас с участието му в сериала "Завинаги", който се излъчваше у нас. Заедно с Аслъ Енвер в главните роли се превърнаха в любимци на родните любители на турските ленти. Със сигурност общ проект със Стораро би се превърнал в тотален хит. Припомняме ви, че Тони е приятел и с легендата на Гърция - Василис Карас.