0

Т ази година родните звезди се радват на най-важните и щастливи събития в своя живот. Бебета проплакаха в много от ВИП семействата. Най-новите попълнения са 4-та рожба на Жаси от „Сделка или не“, 5-ото внуче на народната певица Николина Чакърдъкова, първородните деца на Маги Джанаварова, Жаклин Вагенщайн и Камелия.

Визия

Една от най-красивите българки – Жаси, позната от участието си в първите сезони на „Сделка или не“, роди момиченце на име Самая. Блондинката дари съпруга си Ариф Маджид с момиче. Това е общо четвърта рожба за семейството. Двамата вече имат две момичета и едно момче. Момченцето носи името Зaки Маджид, а момиченцата са Ариа и Изабела. Жаси и Ариф за заедно от дълги години. „Благодаря за професионализма и топлото отношение на д-р Мария Атанасова“, написа звездата под кадрите си след раждането. Тя получи безброй честитки и поздравления за визията си.
Известната народна певица Николина Чакърдъкова стана баба за пети път. Щастливата изпълнителка веднага побърза да се похвали в социалните мрежи, публикувайки снимка с бебето. Най-малкият член на семейството е кръстен Йоан и е дете на сина на Николина – Васил. "Вече съм баба на пет внучета! Да ни бъде жив и здрав Йоан!!! Човек е богат, когато има голямо и здраво семейство!!! Благодаря на сина ми и на снаха ми за тази голяма радост", пише изпълнителката на народни песни към снимката, на която лицето на момченцето е закрито. Това е третото дете на Васил, който има още по-големи син и дъщеря с имена Димитър и Николина. Дъщерята на Чакърдъкова Мария, която е поела по творческия път на майка си, също има две деца.

Друга щастлива баба е Кристина Димитрова, която най-накрая разкри, че това се е случило преди 3 години. В предаването „На кафе“ Гала я подкани да разкаже за новата си голяма любов, която изживява от 3 години и Кристина разкри, че има внук на име Дамян. Той е дете на големия й син Димитър и неговата половинка, а самата певица е пристрастена към мъника. Синовете й не искали да са в светлините на прожекторите и затова и толкова дълго пазела в тайна факта, че вече е баба.

Орисана

Един от най-разпознаваемите гласове на родната поп музика, а и отскоро майка, Маги Джанаварова, отпразнува един от най-важните дни в своя живот. Щастливата мама организира погача като от приказките, където с най-близките дами от обкръжението й орисаха малката принцеса. Навършила 40 дни малката Елизабет вече започва с пътуванията. Още новородена Маги я заведе на море, като по думите й морският въздух се отразява много добре на Елизабет, започнала да поспива и през деня.
Издателката Жаклин Вагенщайн, която е дъщеря на Раймонд Вагенщайн и внучка на Анжел Вагенщайн, също стана майка за първи път през септември. „10 дни безмерна и безусловна любов", пише Вагенщайн под кадър, на който е гушнала рожбата си. Момченцето носи името Раян.

Тайно

Попфолк певицата Камелия най-после показа бебето си. Красавицата реши да сложи край на тайната за пола и името му навръх Съединението. „Здравейте, аз съм Баян и съм с мама. Честит празник на всички“, написа изпълнителката към своя снимка с мъника, която публикува в социалните мрежи. Само за броени минути трогателният кадър събра хиляди лайкове и пожелания за здраве и щастие от колеги и фенове на Камелия. Певицата и нейната дългогодишна половинка Цветин станаха родители на Великден. На Цветница Ками разкри, че преди 7 години двамата са сключили брак.
Лъчо от "СкандаУ" стана баща за втори път. Приятелката му Ралица Константинова го дари със син. Какво име са му избрали обаче все още не е ясно. Щастливата новина за появата на бебенцето зарадва почитателите им в мрежата, които ги заляха с пожелания. Лъчо и Рали вече са родители на едно момиченце. Малката Арина се роди преди три години. И първата бременност двойката успя да опази от светлините на прожекторите.

Великден

Лена Бориславова стана майка на момиченце. Бориславова и годеникът й Мирослав Иванов са посрещнали първата си рожба. Те обявиха, че ще стават родители навръх Великден. По-късно Лена се отказа и от депутатското си място в 49-ото НС. Лена влезе в парламента като кандидата с най-много преференции в листата на обединението в столичния 24-и избирателен район. Затова решението ий да се оттегли от парламента изненада мнозина. Бориславова обаче избра много по-важна кауза в живота - да стане майка.

Ченге от „Братя“ стана баща на момиче

Актьорът Горан Иванов, известен като един от полицаите в сериала на NOVA „Братя“, стана баща на момиченце за първи път. „Гледах с очите си как детето ни се ражда“, разказа с голямо въодушевление той. Горан обяви щастливото събитие в социалните мрежи със снимка от болницата малко след като новият член на семейството му се появи на бял свят. „Щастлив съм да ви споделя, че на 12.07.2023 г. в 01:11 ч. се роди нашата прекрасна дъщеря Яна Горанова.  Малкото момиченце носи името Яна, което означава река. Не носи на никого името. По принцип майка ми се казва Анета, а Яна идва от Ана. Като цяло искахме да е кратко българско име“, казва Горан.