0

З вездните мами у нас вече са готови с приготовленията за малките си наследници. Особено тези, които чакат бебетата си буквално до дни, вече са нагласили детски стаи, а Бояна Генова показа в социалните мрежи и креватчето, което е подготвила за отрочето си.

Обзавеждане

Хубавицата, която нашумя в светските среди у нас със скандалния чат с Валери Божинов и оттогава всички я наричат Малкото коте, очаква син. Тя обаче е решила да избяга от традиционното синьо и креватчето е решено в бяло и сиво. От няколко години Генова е в сериозна връзка, като преди време дори обяви, че се е сгодила за приятеля си Манол Кисьов. Зли езици се опитаха да ги разделят по времето, когато блондинката участваше в телевизионен риалити формат, но в момента са по-влюбени отвсякога.

В трепетно очакване и готова да прегърне първородната си рожба е и актрисата от Народния театър и куп любими сериали София Бобчева. Вечно усмихнатата блондинка е напазарувала всичко, необходимо за бебето. “Много неща се промениха, тотално излязох от зоната си на комфорт. Особено след като спрях и да работя, да играя и да снимам. Спрях да пия вино, да пуша цигари, да излизам по нощни заведения, започнах да внимавам повече с храната, да си почивам, да се обличам с дълги рокли, които винаги съм избягвала, ама сега ми харесват... Абе много неща са ми различни и наистина излизам от зоната си на комфорт, но си заслужава... това е чудо“, сподели преди време за „Телеграф“ София.

Новина

Още една нейна колежка от киносредите се похвали, че ще става мама, но за втори път - Мона Гочев. Атрактивната брюнетка, която нашумя с ролята си в култовата лента „Революция Z”, вече има един син - Никола, плод на любовта си с оператора Радослав Гочев. „Надявам се всичко да е наред, да сме здрави и следващите месеци да преминат леко и спокойно както за мен, така и за бебето“, сподели пред „Телеграф“ Мона, която все още не издава пола на мъничето. С интерес питаме красивата майка как е съобщила новината на Радо, а тя с усмивка заявява: „Ние винаги сме заедно. Така че по-скоро го нямаше моментът на изненада. Искахме да имаме второ дете и то се случи. Всички сме много щастливи“. Синът им Никола вече е в готовност да става батко, макар още да не осъзнава какво точно очаква него и родителите му. „Не знам дали напълно осъзнава какво ще се случи. Радва се, много е грижовен и внимателен и сякаш пораства доста бързо, осъзнавайки, че скоро няма да е най-малкият човек вкъщи“, смее се щастливата майка.

Скандалната млада певица Сузанита пък вече е взела решение и къде ще ражда детето си. Изненадата е голяма, защото това няма да е в родната й България. Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад, с когото от месеци не са в добри отношения и даже не си говорят, е избрала Финландия, където и понастоящем живее с половинката си - шампиона по хвърляне на копие Марк Славов. Според двойката там условията са по-добри, както и здравните заведения.

Всеки момент се очаква да проплаче и първородната рожба на Само Хосни и Мила Славова.

За второто си бебе Джулиана Гани ще почака още няколко месеца. Тези дни тя официално обяви, че отново чака момче, което е заченато в Египет.

Бившата на Джизъса гушна син

Една от бившите любови на ексфутболиста Благой Георгиев - моделката Куини Алис, стана майка за първи път вчера. Новороденото е момче, но за момента щастливата майка не издава повече подробности около появата на мъника. Бившата изгора на Джизъса, която той заразя заради рускинята Есмер Омерова, от години е интимна с Недко Петков, наследник на месарски бос, от когото получи годежен пръстен преди седмици.

Той също може да се похвали с куп известни дами в интимния си бележник, но явно вече се е кротнал и готов да гради стабилно семейство с Куини. Недко има едно дете от предишната си връзка.

Бебче проплака и в "Телеграф"

iStock

Бебе проплака в екипа на „Телеграф”. Светското перо на сайта Преслава Рангелова стана майка на прекрасно момиченце. Малката Катерина се роди в четвъртък с манекенски размери – 3160 грама и височина 49 сантиметра. Щастливите родители благодарят за професионалните грижи на д-р Мария Коновалова от болница „Д-р Щерев”. Екипът ни пожелава на малката принцеса здраве, щастие и сбъднати мечти, да радва мама Преси и тати Митко.