0

О бъркаха името на Папи Ханс при пристигането му в Занзибар. Изпълнителят замина с половинката си и група приятели на пътешествие в Африка. Още с пристигането си той с чувство за хумор показа, че местните са объркали името му. „Горе-долу аз“, написа с чувство за хумор той под снимка, на която на летището го очакват с табелка, на която името му е изписано на обратно. Приключенията за Папи започнаха още от първия ден, когато попадна на бурно море. Той и приятелите му обикалят с лодка Индийския океан и се наслаждават на топлото време и слънчевите лъчи. Вълните не попречиха на Ханс да улови обяда си и малко по-късно той сподели, че цялата група ще хапва риба, хваната директно от океана.

Сърце

Междувременно певицата Ария заведе новото си гадже в Тайланд. Тя обяви, че излиза в заслужена ваканция. Ария спира участията си чак до началото на февруари и ще я прекара в Тайланд. Ария ще прекара близо месец с новото си гадже на топло. Двойката бе посрещната на остров Пукет в луксозен хотел, където са наели стая с частен басейн. Тя сподели клип, в който на фона на романтична музика показа плуващо червено сърце в басейна.

Джолан

Междувременно Ути Бъчваров се отправи на кулинарно пътешествие в Германия. Проблемите за него започнаха още с кацането. „Загубиха ни багажа в Щутгарт. Ето как оцеляваме“, написа с усмивка той, показвайки на аудиторията си как се наслаждава на свинско джоланче и крушова ракия.

*Автор: Василена Маринова