0

Д ъщерята на Бил Гейтс, Фийби, потвърди със снимка връзката си с внука на Пол Маккартни, Артър Доналд.

21-годишната, най-малкото дете на Бил и Мелинда Гейтс, разкри, че се среща с 25-годишния в разказ за пътуването си в университета и приятелствата, откакто е завършила Станфорд.

В свързаната публикация, която тя направи чрез Instagram, тя позира с партньора си и публично нарича Артър Доналд свое „гадже“. „Приятелят ми Артър ме носеше след церемонията“, написа тя заедно с мила снимка на нейния приятел, който я носи на гърба си.

В друга снимка от деня Фийби, която е завършила бакалавърска степен по биология, стои с обвити ръце около новата си любов до надпис, който гласи: „Той чисти прекрасно“.

Съвсем наскоро Фийби скандализира и с друг свой пост. „Дръжте забраните си далеч от нашите тела“ е посланието, изпратено от дъщерята на Бил Гейтс, която участва в кампанията за защита на правото на жените на аборт. 19-годишната студентка от Станфордския университет позира в бикини за добра кауза, протестирайки срещу възможността Върховният съд на САЩ да отмени решението на Роу срещу Уейд от 1973 г.

Припомняме, че през последните две години отвъд Океана има мощно съпротивително движение срещу опитите да се посегне на правата на жените и конкретно правото на аборт.