0

С кандалите в света на шоубизнеса са ежедневие. Затова не е чудно, че има клюки с богати и известни хора в Холивуд, които пропускаме заради огромната пренаситеност с подобни новини. Кои са звездните скандали, които никой не помни.

Дженифър Лорънс

gettyimages

Звездата снимала „Игрите на глада” в Хаваи през 2010 година. По време на снимките в джунглата тя използвала камъни от светилища на местните хора, за да си прави масаж на дупето. Актрисата споделила това в Instagram и предизвикала гнева на местната общност.  

Сър Пол Маккартни

gettyimages

Легендата на „Бийтълс” получил 7-годишна присъда в Япония. Причината – пристигнал в Страната на изгряващото слънце със своята банда Wings и куфар, пълен с марихуана. Звездата обаче излежала едва 9 дни от присъдата си преди да бъде освободен и депортиран.

Никълъс Кейдж

gettyimages

Актьорът бил задържан в Ню Орлиънс през 2011 година след разгорещен скандал със съпругата си. Той бил обвинен в домашно насилие. Не бил изправен на съд, защото режисьорът на филма, в който Кейдж се снимал, му платил гаранцията.

Снуп Дог

gettyimages

Рапърът бил заплашен от съд заради убийство. Свидетелите обаче били категорични, че певецът не е този, който държал пистолета. Адвокат на Снуп Дог бил Джони Кокран, който тъкмо бил спечелил делото на О. Джей Симпсън за убийството на бившата му съпруга.

Дейвид Летърман

gettyimages

Популярният комик и телевизионен водещ трябвало публично да се извини в ефир през 2009 година. Компанията CBS го принудила да признае публично, че е имал „неподходящо поведение с персонала”, след като служителка се опитала да го изнуди за 2 млн. долара.

Роб Лоу

gettyimages

Актьорът се замесил в скандал със секс запис с малолетна. Медиите получили достъп до видеото, на което той е в леглото с 23-годишна жена и 16-годишна тийнейджърка. Наложило се звездата да плати обезщетение на семейството на малолетното момиче, но заявил, че не е предполагал на колко години е то. След този „инцидент” актьорът решил да спре да пие.

Пол Уокър

gettyimages

Малко след смъртта на звездата от „Бързи и яростни” стана ясно, че той е съжителствал с 23-годишна дама. Но тя се настанила в дома му, когато била само на 16. Освен това актьорът излизал с друга 16-годишна тийнейджърка, когато самият той бил на 28.

Линдзи Лоън

gettyimages

През 2018 година актрисата сподели видео в Instagram, на което се опитва да убеди децата на бездомно семейство в Москва да тръгнат с нея. На кадрите се вижда как тя се кара на майката и бащата затова, че не позволяват на децата си да тръгнат с нея. Актрисата била зашлевена от майката, когато се опитала да хване ръката на едно от децата и да го отведе насила със себе си.

* Източник: NOVA