0

Р ита Ора доведе в София мъжа си Тайка Уайтити - световноизвестния режисьор и носител на „Оскар“. Тайка се прочу с филма си „Джоджо Заека“, за който получи „Оскар“, също снима епизоди от „Мандалорецът“, „Тор: Любов и гръмотевици“, а сега прави новия филм от „Междузвездни войни“.

Престой

У нас Уайтити и Ора са били няколко дни. Като основната задача на режисьора е била да направи реклама за един от най-популярните световни брандове. А мястото на действието е в Киноцентъра. Известен столичен хотел пък пусна снимка с похвали от звездното семейство. Рита и Тайка са написали: „Много ви благодарим за гостоприемството! Обичаме ви“.

Хотелът пък написа в социалните мрежи: „Обичаме да правим гостите си щастливи!“.

Носия

След София Рита и Тайка заминаха за Косово, където лично премиерът на страната Албин Курти поднесе торта за рождения ден на певицата. Британската звезда е от албански произход и е родена в Косово, преди да замине за Острова.

Наскоро пред Voguе Ора и Уайтити признаха, че дълго време са били приятели, после случайно започнали да правят секс и накрая решили да се оженят миналата година, като го направили тайно от медиите.

Рита Ора няколко пъти е снимала клипове у нас. За единия през 2021 г. спонтанно отиде в столичния квартал „Дружба“, където се включи в ритането на футбол с хлапета. Смени и няколко национални албански сватбени носии. Пожела си да бъде и тя булка, а година по-късно се омъжи за Тайка.