0

К ултовият гангстер Росен Гацов-Куката от топ криминалето „Под прикритие“ ще ни учи как да стреляме като него само за 75 лв., научи „Телеграф“. Актьорът Мариан Вълев, който изигра незабравимия образ, ще направи еднодневен практически курс в актьорската школа Монфиз как да бъдем успешни на кастинги в киното и телевизията.

Грешки

Той ще обясни на желаещите какво всъщност представлява кастингът, как да се подготвим максимално добре за него, кои са грешките, които най-често допускаме, и как да ги избегнем. Всеки участник ще има възможността практически да упражни поведението си в различни реални ситуации, които се случват в рамките на един кастинг. След всеки опит участниците ще могат да повторят и потретят изпълнението на задачата след препоръките, които Мариан Вълев ще направи на всеки индивидуално. Заедно ще имаме възможността да черпим пряко от опита на един от най-големите професионалисти в България в тази област, казват организаторите.

Мацки

Уъркшопът ще се проведе на 22 август от 10,00 до 19,00 часа в Актьорски школи МОНТФИЗ, а цената му е 75 лева. В рамките на курса, освен практическите упражнения, всеки участник ще има възможността да заснеме собствено видеопредставяне, което заедно със снимки ще бъде разпространено до едни от най-големите кастинг агенции в България. Местата са ограничени и записванията приключват след попълване на максималния брой участници. Мариан Вълев е обещал да разкрие своите тайни от снимачния процес на незабравимата поредица „Под прикрие“ и да покаже тънкостите на героя му – боравенето с оръжия и свалянето на мацки.