0

П леймейтката Анита Димитрова, която от няколко години е жената до любимия актьор и тв водещ Димитър Рачков, ще става банкер.

Силиконовата блондинка си публикува снимка в личния Инстаграм, на която позира с табелка стажант към голяма родна банка.

По всичко личи, че Анита не иска да живее в сянката на своя любим и се опитва да покаже, че е можещо момиче. Плеймейтката, която през юни ще стане на 23 години, се хвали, че е записала магистратура в УНСС, където завърши и бакалавърската си степен в търговско-банковата сфера. Анита е родом от Хасково, където завършва езикова гимназия, а мечтата й е да се развие в успешна бизнесдама. В това начинание обещал да й помогне и самият Рачков, който въпреки че е по-голям от гаджето си с 26 години, вижда нейния потенциал и се стреми да й помага всячески. Както правят всички мъже за своите най-любими жени.

Паралелно с ученето и стажуването в банка, Анита не спира да радва последователите си в социалните мрежи със снимки и видеа. На едно от Тик-Ток клипчетата й дори се вижда синът на Димитър Рачков от сценаристката Христина Апостолова, настоящата любима на Евтим Милошев. Митко-младши харесвал новата жена на баща си, тъй като двамата имат едва 8 години разлика и имат много общи теми за разговор. Пък и знаят как да вдигат бройката на последователите си в социалните мрежи. Засега Рачков и плеймейтката не планират да минават под венчило и да създават деца, но най-вероятно и този момент ще дойде, тъй като наскоро актьорът призна, че вече са говорили на тези теми. Двамата са заедно от 3 години, запознават се на клип на певицата Дивна.