Р ок фестивалът Hills of Rock се завръща! След като тазгодишното издание на събитието бе отменено заради световната пандемия от коронавирус, организаторите посочиха на кои дати ще се проведе то догодина. Това да 22, 23 и 24 юли, като мястото си остава същото – на Гребен канал, Пловдив.

Рок фестивалът Hills of Rock се завръща! След като тазгодишното издание на събитието бе отменено заради световната пандемия от коронавирус, организаторите посочиха на кои дати ще се проведе то догодина. Това да 22, 23 и 24 юли, като мястото си остава същото – на Гребен канал, Пловдив.

Американската хеви-метъл група Slipknot, която трябваше да забие на феста това лято, ще го направи през 2021 г. Именно тя ще бъде хедлайнер на първия фестивален ден. Вторият пък е запазен за Amon Amarth.

Билетите за Hills of Rock са в продажба от днес, като могат да бъдат открити на цени между 100 и 120 лв. в мрежата на Eventim. Пропуските, закупени от меломаните за тазгодишното издание, ще важат също без необходимост от презаверка. В случай, че даден фен реши да върне своя билет може да го направи от днес до края на годината (31 декември) на мястото, от което е закупен. Поръчаните онлайн пропуски пък могат да бъдат върнати в офисите на съответния оператор.