0

С ексапилната американска актриса Ева Мендес може да се завърне в киното след почти 8-годишна пауза. Съпругата на хитовия артист Райън Гослинг признава, че през всичките тези години филмовата индустрия много й е липсвала, но семейството за нея винаги ще бъде на първо място. 

Именно и затова 48-годишната красавица има изисквания към бъдещите проекти, в които би могла да вземе участие. Ева Мендес, която в последните години се е отдала единствено на грижите за двете им деца с Райън Гослинг – Есмералда и Амада, споделя, че би се върнала в киното само ако има подходящи сценарии. Такива, в които няма насилие и сексуални сцени. 

„Знаеш ли, Упи, имам толкова кратък списък с това, което бих правила. Преди децата бях готова да се снимам в почти всичко, но сега не бих приела да се снимам във филм, в който има насилие, сексуалност и др. Списъкът наистина е кратък“, казва тя. Допреди да излезе по майчинство актрисата казва, че не е имала притеснение за ролите си, стига проектът да й е харесвал. 

Ева Мендес и Райън Гослинг се срещат през 2011 г. на снимките на The Place Beyond The Pines. Те крият връзката си дълго време, а първите слухове тръгват, когато са забелязани заедно в Дисниленд.

Съдбовното „да“ двойката си казва през 2016 г. в строга тайна и до ден днешен кадри от сватбата не са показвани. Беше разкрито също, че Ева е бременна с първото си дете едва когато актрисата влезе в 7-ия месец на бременността. Тя успя да скрие и втората си бременност за дълго време.

Двойката няма бавачка, за децата се грижат изключително и само родителите им, т.е. преди всичко Ева, която е посветена на дизайна на дрехи и някои други проекти, които не включват месеци раздяла със семейството поради снимки на различни световни локации.