0

К ейт Мос разкри каквo наистина се е случило между нея и Джони Деп, когато са били на почивка в Ямайка.

Тя зае свидетелската скамейка по време на съдебния процес между звездата от Карибски пирати и бившата му жена Амбър Хърд, който навлезе в последната си седмица.

За броени минути показанията на Мос опровергаха твърденията, направени от Хърд по-рано в процеса, че Деп е бутнал моделката по стълбите по време на почивката им. 

Когато бе разпитана от адвоката на Деп Бенджамин Чу за връзката й с актьора и ваканцията им в Ямайка, Мос каза, че са напуснали стаята след дъждовна буря - Джони бил пред нея - когато тя се „спънала надолу по стълбите“ и „наранила гърба си“.
Тя каза: „И аз виках, защото не знаех какво ми се е случило и много ме болеше“. 

По думите й Деп се върнал да й помогне и я занесъл в стаята и й потърси медицинска помощ.

Името на Мос беше намесено за първи път в процеса за клевета, когато Хърд обвини Деп, че се е опитал да замахне към сестра й Уитни и да я бутне по стълбите.

Тя каза: „Просто виждам малката си сестра с гръб към стълбището и Джони как замахва. В главата си мигновено се сещам за Кейт Мос и стълбите и замахнах към него“.

Въпреки това, свидетелствайки чрез видеовръзка, Мос бе категорична, че Деп никога не я е бутал, ритал или хвърлял надолу по стълби.

До сега Мос не бе отговаряла публично на твърденията на Хърд, че Деп я е бутал по стълбите. 

По време на разпита й беше попитана защо е решила точно сега да свидетелства за предполагаемия инцидент, но въпросът беше посрещнат с възражение и съдия Пени Азкарате го подкрепи.

Мос не бе разпитана на адвокатите на Хърд.