0

63-годишната Кандис Бушнел излиза с 21-годишен модел.

Авторката на „Сексът и градът“ се е срещнала с младото си гадже на седмицата на модата тази пролет и оттогава „тя го води навсякъде“, писа Page Six.

Междувременно приятел на Бушнел пък казва, че тя също така е и преследвана от 91-годишен ухажор. Това я намества в любопитен любовен триъгълник.

„Оригиналната Кари Брадшоу“ изпълнява шоуто си за една жена „Има ли все още секс в града?“ в Café Carlyle - и отговорът изглежда, че е да.

Бушнел беше омъжена за директора на Ню Йорк Сити Балет, Чарлз Аскегард, който е само 10 години по-млад от нея. Връзката им продължава 10 години, от 2002 до 2012 година.

Бушнел се е срещала и с издателя на Spin Боб Гучионе младши, сенатор Ал Д'Амато, който е съосновател на списание Talk, също така и с Рон Галоти, който пък е предполагаемото вдъхновение за героя на Тузаря в сериала „Сексът и градът“, моделът Майкъл Бергин и британския рисков капиталист Стивън Морис също са били сред бройките й.

Декември Бушнел заяви пред списание People, че е необвързана жена. „Не се срещам с никого“, каза тя и допълнни, че няма връзка и това е добре. "Не казвам, че няма да го направя в бъдеще, но мисля, че реалността е, че когато остарееш, не се притесняваш толкова за тези неща”, каза още Бушнел.