0

С илвестър Сталоун ни води топактриси от Холивуд за „Непобедимите“ и това ще се случи в съвсем близко бъдеще, казаха специално пред „Телеграф“ родни кинаджии.

Самият Слай потвърди това във видеообръщение към феновете, където каза, че тази поредица му е много свидна и с нея са свързани повече от 12 години от живота му.

Той е приключил снимките с горчиво-сладко чувство. Но иска тези филми освен с екшън да докосват зрителите и с човешки истории, да бъдат гледани и от дамска публика.

В бъдеще той ще се занимава с нови проекти и смята, че „Непобедимите“ могат да продължат само с жени в главните роли.

Такива вече няколко пъти са спрягани, но засега са само в сферата на очакванията и няма официално потвърждение.

Но все пак в киносредите се говори за Камерън Диас, Мерил Стрийп, Салма Хайек, Меган Фокс и др. Но отново - тук няма нищо официално.

Четири

Четвъртата част на „Непобедимите“, която бе снимана в Лондон, София и Солун в края на миналата година, вече е готова. Ще бъде представена на фестивала „СинемаКон“ в Лас Вегас.

Там бе показан и първият постер на екшъна, който е 6 метра дълъг. На него са силуетите на основните герои – 11 на брой, играни от Слай, Джейсън Стейтъм, Анди Гарсия, Меган Фокс, Долф Лундгрен, Джейкъб Скипио, Ико Увайс, Тони Джаа, 50 сент, Ливай Тран, Ранди Котюр. Както се разбира от изказването на Слай, следващият екшън ще е само с жени в главните роли.

Стейтъм

Сталоун за пореден път потвърди, че се оттегля като актьор в „Непобедимите“. И предположенията са, че неговият герой Барни Рос ще бъде убит. Водещ става Джейсън Стейтъм с неговия герой Лий Кристмас. Стейтъм става и сред основните продуценти на екшън поредицата и поема щафетата от Слай.