М узикалният фестивал Hills Of Rock няма да се проведе и тази година. След като световната пандемия от коронавирус не позволи на форума да забие копието си отново в Пловдив, събитията се повтарят и това лято.

Музикалният фестивал Hills Of Rock няма да се проведе и тази година. След като световната пандемия от коронавирус не позволи на форума да забие копието си отново в Пловдив, събитията се повтарят и това лято.

„И ние, също като Вас, с нетърпение очаквахме новата ни среща на Hills of Rock тази година.

Днес, с огромно неудоволствие и тъга, се налага да споделим с Вас, че сме принудени да отложим Hills of Rock 2021 за следващото лято“, съобщиха преди минути организаторите.

Новите дати за феста са 21-23 юли 2022 г., като мястото остава същото – Гребен канал в Пловдив.

„Едва ли някой е много изненадан от тази новина с оглед на актуалната пандемична ситуация в света. Редица американски групи отлагат турнетата си в Европа и въпреки всичките ни опити да проведем фестивала тази година, Fest Team взе трудното решение да го отложи за 2022, вместо да прави компромиси с артистите и качеството на фестивалното преживяване. Свободата, музиката и социалните контакти са в основата на фестивалния дух и ние не искаме да се лишим от неговия характер!“, категорични са организаторите. Те обещават повече информация за връщането на билети на 8 юни.