0

В ече са ясни имена на победителите в рамките на 29-ата церемонията на музикалните награди на списание "Билборд", състояла се снощи в Лас Вегас. С най-значимите отличия си тръгнаха Дрейк и Оливия Родриго.

Канадският рапър грабна приз за най-добър изпълнител и за най-добър певец. Той обра отличията още в категориите за най-добър рап изпълнител, най-добър рап певец и най-добър рап албум за Certified Lover Boy. Той е рекордьор по брой отличия на списание "Билборд" и вече има в колекцията си цели34, отбелязва Асошиейтед прес.

Оливия Родриго пък спечели наградите за най-добър млад изпълнител и за най-добра певица. Тя беше отличeна и в категориите за най-добра песен, стигнала до класацията Хот 100 на "Билборд", както и за изпълнител с най-стриймвани сингли. Тавата на Родриго Sour надделя в категорията за най-добър албум.

Тейлър Суифт получи наградата за най-добър албум, стигнал до класацията Топ 200 на "Билборд".

Южнокорейската група BTS си тръгна с отличието на "Билборд" за най-добра група/дуо. Момчешката банда грабна приза и в категорията за изпълнител с най-големи продажби. 

Мери Джей Блайдж получи отличието "Икона" на музикалните награди на "Билборд". Тя беше обявена от Джанет Джексън, след което беше излъчен видеозапис с моменти от кариерата на изпълнителката. 

"В момента сънувам, много ви благодаря", коментира тя.

Сред качилите се на сцената, които отправиха музикален поздрав към присъстващите, бе рапърът Машин Гън Кели.

Той посвети песента Twin Flame на любимата си Меган Фокс и я нарече „своя жена“.

С пиене на кръв и нестандартно бижу: Меган Фокс се сгоди (ВИДЕО)