0

А ко се чудите къде да отидете на почивка има толкова много места по света с красиви пейзажи, богати и разнообразни култури и приятелски настроени хора. Но обмисляли ли сте секс туризъм това лято? Защо не се отдадете на любовна афера в една от красивите дестинации за секс туризъм по целия свят, пише WORKER 69.

Секс туризмът се разраства с бързи темпове по света. Дори се говори за индустриализиране на концепцията. От Европа, Съединените щати, Канада, Япония, Австралия или Китай мъже и жени от всеки ъгъл на тази планета проявяват интерес към този вид туризъм.

Тайланд

Това е една от най-популярните туристически дестинации в света благодарение на своята вкусна кухня, бели пясъчни плажове и оживени градове, но все още запазва етикета на една от най-добрите дестинации за „секс туризъм“. 

Храм на масовия туризъм, Патая изглежда пренаселена дестинация, но това е само за обикновения дневен курорт. През нощта атмосферата се променя: по главните улици и барове ще намерите момичета навсякъде. Те ще се приближават до туристи.

Ще намерите тези момичета във всички популярни туристически дестинации в Тайланд – Патая, Банкок, Пукет и др. – всички места, където туристите се събират масово. 

Бизнесът е започнал по време на конфликта във Виетнам. Сега ще откриете повече от 30 000 сексуални работници. Въпреки че проституцията е забранена в Тайланд, правителството си затваря очите, защото носи огромни печалби. 

За момичетата това е един от основните източници на бърз и лесен доход. Ще намерите момичета особено в туристически места като Патая, Банкок, Пукет, Чианг Май и Ко Самуи. Момичетата се срещат в барове, в някои масажни салони и в интернет.

Като цяло Тайланд има широк, разнообразен, достъпен и достъпен пазар за секс. Можете да изживеете почти всички възможни сексуални връзки и да откриете някой, който може да задоволи вашата сексуална страст.

Бразилия

Бразилия е дестинация, където проституцията е законна и трябва да бъде на първо място в списъка ви, за да проучите като идеално място за секс туризъм. Можете да посетите известните публични домове или да се насладите на секс работниците по друг начин, както желаете.

Бразилия е най-голямата страна в Южна Америка и не само известна с футбола и прочутата Копакабана. Секс туризъм в Бразилия също става все по-популярен и привлича секс туристи от цял свят. Хората от западния свят идват особено, за да се насладят на толкова много от тези красиви момичета, които предлагат секс. Секс туристите от останалия свят също се чувстват като у дома си в Бразилия.

Мнозина дори не знаят, че секс туризмът процъфтява в Бразилия, както никога досега. 

Това, което е забранено обаче, е работата на публичните домове. Ако искате да се забавлявате с бразилка, тогава в идеалния случай наемете стая в мотел или дори в същата хотелска стая, в която сте отседнали. Мотелските стаи често са по-евтини, отколкото да уредите момичето да посети вашата хотелска стая.

Цените за секс варират много в Бразилия и винаги трябва да се договарят със съответното момиче. Като цяло обаче можете да очаквате цена, започваща от £60. Няма ограничения за върха. Средните цени на секса в Бразилия са между £80-100. 

Доминиканската република

Доминиканската република е популярна дестинация за мигранти. Доминиканските жени са отворени за срещи с европейци. Звучи като мъжки рай. Но преди да опаковате багажа си, трябва да съберете някаква основна информация.

Трудно е да се опишат доминиканските жени, тъй като идват от различни части на света. Но всички те имат едно общо нещо: страхотни тела! На това място ще намерите всякакъв тип момичета и някои определено ще отговарят на вашия вкус.

Доминиканските жени се развиват доста рано и обикновено всички имат еротични извивки. 

Те обичат да показват телата си и затова обикновено носят тесни дрехи.

Разбира се, всяка жена е различна, но основно доминиканските жени са забавни, екстровертни и социални. Те ценят семейството и прекарват време с приятелите си. Те обръщат много внимание на това какво мислят другите за тях, което разбира се е добре за вас. 

Повечето доминикански жени търсят връзки и мъж, който се грижи за тях. Възрастта на партньора не е важна за тях, освен ако не е грозен или дебел, но както навсякъде по света, парите могат да компенсират това! Те често предпочитат доминиращи мъже, които задават тон. Алфа мъжете с пари могат да намерят истинското си щастие в Доминиканската република.

Филипините

Филипините са страна от Югоизточна Азия с красиви пейзажи. Освен това е добре позната дестинация за секс туристи и се смята за рай за чуждестранните секс туристи от мнозина. Мечтаната природа на плажовете на Филипините със секси момичета ще направи идеална картина, ако търсите секс на почивка. Освен големите градове, Анджелис е чудесно място за секс туристи. Можете също да разгледате морски курорти като Пагсанджан, Лагуна или Боракай, скрити от обществения поглед. 

Ако нямате търпение да се отворят баровете (или просто потърсите някакво ново и вълнуващо преживяване), тогава можете да опитате салоните за сапунен масаж. Алтернатива на традиционните салони за секс масаж са все по-популярните салони за масаж Нуру. Еротичният масаж често може да завърши с щастлив край на много места, ако го поискате.

Не забравяйте, че платеният секс не е законен във Филипините. Въпреки забраната, платеният секс и момичетата на повикване са широко приети и достъпни и имат дълга традиция. Над 40% от всички чуждестранни посетители идват в тази страна само за секс туризъм.

Камбоджа

Камбоджа многократно е представяна като рай за мъже на секс екскурзия. Основната атракция за посетителите на Камбоджа може да са храмовете на Ангкор, но проституцията (макар и незаконна) се е увеличила през последните години, особено във връзка с туристическата индустрия. 

Не всеки отива в Камбоджа, за да се любува на руините на Ангкор. Пътуващите в градове като Сием Реап и Пном Пен ще видят жени, които работят като проститутки, да се мотаят из баровете и клубовете на центъра на града. Въпреки скорошното увеличение на туристите, пътуващи до Камбоджа, за да се занимават със секс индустрията, повечето клиенти остават местни жители.

Много необвързани мъже обаче избират тази дестинация с много други идеи. Дори в Пном Пен има над 10 000 проститутки. Някои туроператори може да ви осигурят нещо специално под формата на секс пътувания в Камбоджа. Плажът Сиануквил на южното крайбрежие на Камбоджа е място като никое друго. 

От една страна, това е един от най-добрите градове в тази страна за мъже, пътуващи сами, за да се забавляват и да се наслаждават с млади и привлекателни жени, а от друга страна, бързо ще разберете, че това е и едно от абсолютните любими места за млади туристи.

Повечето от салоните за масаж обаче не предлагат услуга с щастлив край. В Сиануквил има много салони за масаж, особено в туристическата зона на плажа Серендипити, но във всички тези магазини камбоджанските масажистки са облечени в традиционни дрехи, а не в мини-поли. 

Трябва да имате голям късмет, за да намерите някой, който е готов да ви даде щастлив край срещу бакшиш в туристическите салони за масаж.