0

П аулина Горанов е първата и единствена жена, която успя да стигне до големия финал в най-гледаното риалити в българския ефир „Игри на волята“. Припомняме, че тя беше третият финалист на играта, борейки се за първото място заедно с Андрей и Симеон. Бронзовата финалистка от трети сезон, която е само на 24 години, доказа, че никога няма да остане по-назад от който и да е мъж и показа качества, с които разби на пух и прах представата на хората за красивото и русо момиче. 

Самата тя разкри, че не е очаквала да стигне далеч в предаването, а самото и участлие е било само по себе си победа и единствената й цел била да не отпадне първа. Паулина каза още, че след първата победа си е дала кураж да продължава напред. 

Докато беше в Игрите, името на Паулина се свързваше непрестанно и с нейния съотборник Стратимир. Слуховете твърдяха, че между двамата има повече от приятелски взаимоотношения. И двамата обаче отрекоха тези спекулации. Паулина разкри при Гала в 'На кафе", че има сериозен приятел, с който са се запознали по време на кастинга за Игри на волята. Виждали са се няколко пъти преди тя да влезе,  но признава, че не е очаквала да се развият до там нещата. Той се казва Стилян и е волейболист висок с руса коса, както самата тя се похвали.