0

Д аниел Петканов ясно дава да се разбере, че е готов да продължи напред след развода си с Алекс. Лудият репортер се завърна, но на малко повече години и опит, но не и мъдрост. Петканов беше изгубил тази си същност след като се събра с Александра, може би причината да не е бил такъв са не многото ангажименти, а именно Александра. Очевидно сега вече като я няма в живота му, може да му отпусне края и да продължи запитванките по улиците. Последния влог на Петканов свидетелства за това, то е от Италия и е насочен главно с въпроси към придружители, манекенки и др. 

Виждаме, че след раздялата Дани Петканов отново се занимава с онлайн репортерство, може би пък си търси по този начин и нова любов. Наскоро Петканов показа, че търси мацки и в нета, за това се стяга и във фитнеса, очевидно е по мотивиран без Алекс отколкото с нея

Дори очевидно е захванал нов проект или пък предаване с ергенките - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. Тримата позират пред най-известния столичен хотел. Въпреки че снимката има над 13 000 лайка, последователите на Петканов никак не са доволни от избора му на дами за снимката. Предполага се, че Петканов изкарва пари от снимката, защото двете участнички се опитват да популяризират новите си профили в инстаграм. Дениз и Виктория се оказаха блокирани малко преди края на "Ергенът" и сега започват на чисто с нови профили и много малко последователи. Затова активно налагат тези нови профили, които Даниел е тагнал, разбира се. Последователите на Петканов обаче са бесни.