Т ри дни, след като стана жертва на побой, Ивайло Колев направи публично изявление за инцидента. Той успокои феновете, че последствията от нападението не са сериозни. Въпреки това изтъкна, че състоянието му все още е лошо.

Три дни, след като стана жертва на побой, Ивайло Колев направи публично изявление за инцидента. Той успокои феновете, че последствията от нападението не са сериозни. Въпреки това изтъкна, че състоянието му все още е лошо.

Днес е първият ден, в който мисля и виждам по-ясно, след инцидента в сряда. (...) Всички, които ме познават обаче знаят, че не от физическата болка, а за отменения концерт ме боли най-много.

Благодаря за съпричастността и подкрепата на всички колеги, приятели, почитатели и журналисти. Обещавам съвсем скоро да отговоря на всички“, написа звездата от Star Academy в социалните мрежи. Той помоли да се спрат спекулациите относно извършителите на нападението, като обяви, че сам ще даде официално изявление по казуса. Органите на реда също работят по случая, като вече имат заподозрени, допълни още изпълнителят на „Не като мен“.