0

Н а Митьо Пищова му се налага да намали някои от най-големите си удоволствия, след като в края на миналата седмица излезе от болницата. Той беше хоспитализиран заради сериозни проблеми със сърцето.

„Сърцето ми е извън ритъм. Може би това е последица и от COVID. Сега съм малко по-добре, но ме очаква допълнително лечение при сериозен кардиолог в София“, коментира Пищова.

Фен номер едно на манекенките у нас го закъса със здравето още миналата година, преди да се разболее от COVID. Според медици той е трябвало отдавна да обърне внимание на състоянието на сърдечно-съдовата си система. А то не било никак добро заради дългогодишната и прекомерна употреба на храни, богати на холесторол, и на различни видове питиета. Като към това прибавим и бурния нощен живот, клиничната картинка се изяснява и то не само за лекарите.

През последните години Пищова полагаше сериозни усилия да се раздели поне с част от излишните килограми. Сега бохемът се е вталил драстично, но кръвното му налягане още не можело да бъде нормализирано, както и сърдечният ритъм. Затова самият той смята, че вероятно ще му бъде поставен стент. Ценителят на женския сексапил призна, че ще трябва да намали темпа. Като на първо място ще му се наложи да прибере питона в клетаката и да ограничи интимните ласки. „Започвам да го давам по-спокойно“, обеща Пищова.

Той вече е свил значително бройките на интимните си завоевания, но явно това не е било достатъчно, за да стабилизира здравословното си състояние. Ексцентрикът обаче изобщо не допуска възможността за пълен отказ от секса и отхвърля с възмущение всички подпитвания на тази тема.

Като цяло обаче той се е укротил и е взел решение да се посвети на по-благородни каузи. Една от тях е да помага на бежанци от Украйна. Пищова е от Велико Търново, един от българските градове, които изрази на дело подкрепата си за тези хора с различни хуманитарни инициативи. „Когато се почувствам малко по-добре, веднага ще прибера в дома си две-три украински семейства. А сега ще даря пари дрехи и храна на бежанците от Украйна“, сподели бохемът пред "България Днес".