0

Ф олкдивата Емануела заби ново гадже. Хубавицата не страда дълго по бившия си любим, с когото се разделиха за пореден път преди няколко седмици и вече може да се похвали с нов мъж до себе.

Според запознати Емануела е истински щастлива с половинката си, който бил истински кавалер и не спирал да я обгрижва и задоволява всяка нейна прищявка. Чаровницата най-накрая случила на мъж след множеството грешни избори в живота си, но към момента все още не иска да го покаже не само пред медиите, но и пред голяма част от приятелите, тъй като искала първо да се увери в качествата му. Само най-близкото й обкръжение има честта да знае кой топли леглото и сърцето на изпълнителката на „Пайнер“.

Самата Емануела пък дразни бившия си Мартин Николов - Елвиса, като призна за нова любов със статус в социалната мрежа Инстаграм. Тя сподели стори със следното съдържание: „Счупеното в жена носи щастие, но на друг, ако ти си я счупил“.

По всичко личи, че за края на връзката им е виновен Елвиса. Преди време той бе кръшнал на певицата и тя му прости, но явно този път е решила, че няма връщане назад.