0

А партаментите стоят в основата на най-скандалните раздели в родния шоубизнес в последно време.

Русата Златка е ошушкала Благо Джизъса, след като той й изневери с друга силиконка. Плеймейтката прибрала всичко, което бившият футболист успя да придобие, след като бе позорно изгонен от Русия и предишната си жена Есмер. Според запознати апартаментът, който купиха, за да живеят като семейство и да отглеждат общия ми син, е бил записан на името на Златка и сега остава в нейно владение. Тя ще се грижи там за наследника им.

В последната година те се препитаваха в голямата си част от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на прелюбодееца Благой. Напоследък на Джизъса не му върви финансово и беше принуден да продаде палата си в Горна баня, защото харчи яко по нови жени, а за капак трябва да издържа 4 деца от 3 различни жени.

Сметка

Апартамент е ябълката на раздора и между друга звездна двойка - моделката Александра Богданска и тв репортера Даниел Петканов. В края на миналата година красавицата купи на своя глава въпросното жилище, като за целта тя и Дани си разделиха иначе общата банкова сметка. Инфлуенсърското семейство показа в своя влог част от антрето и всекидневната на жилището. Апартаментът на раздора, подобно на къщата им, е обзаведен с доста изчистени мебели, нищо крещящо и екстравагантно. Двамата споделиха, че ще покажат вероятно повече от жилището си през зимните месеци, когато ще живеят основно в апартамента. Иначе самият имот е записан като собственост на сина им Габриел. По документи той е негов, но няма правото да го продава без разрешението на родителите си. Много скоро след това обаче изненадващо двамата обявиха, че се развеждат. „Не успяхме да преодолеем различията въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение запазваме уважение и добри чувства един към друг. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация", заявиха те.

Клозет

Креватът в апартамента на Джулиана Гани е причина тя да се разведе с втория си съпруг - фитнес инструктора Илиян Найденов.

„Видях всичко с очите си. Не мога да укривам, че ме заболя извънредно. За първи път от доста време плаках. Той използваше момента да ме няма и е поканил някакво момиче, студентка евентуално - не знам, нали по този начин се чу, в нашата къща. По-лошото е, че е в нашето легло. Там, във въпросната стая, е кошарката на Давид. И той я е канил тъкмо една вечер, преди аз да се прибера, да пият и да вършат секс. Бях доста разочарована и съсипана… Жена, която ти е родила дете, в случай, че към този момент си спрял да я обичаш, най-малко би трябвало да й имаш почитание”, изплака пред цяла България силиконката. Малко след това тя подаде молба за развод и започна истинската война между двамата. За да му направи напук, Джулката се похвали, че либидото й е скочило, след като цяла година е било замръзнало по време на брака им. В началото на раздялата им тя се жалеше, че бившият не й дава да си взима детето, но след като се запозна с полицая Теодор Гецов от Велико Търново, смени плочата. Възхитена от креватните умения на младия жребец, ненаситната пловдивчанка сякаш забрави, че е майка, като не спира да демонстрира интимни кадри от плажове и клозети. Сега вече идилията й е пълна, тъй като Илиян й даде за малко детето и тези дни тя прекарва в компанията на двамата си най-любими мъже.

Теди Александрова си продала колата заради Емрах

Малкият син на Тони Стораро - Емрах, се присмя на последната си любовница Теди Александрова след панаирите около раздялата им. Той я нарича бедна, след като за 10 години кариера няма дори кола, да не говорим за друг имот. Блондинката не му остана длъжна и веднага му отговори. Оказва се, че наскоро тя е дала заем на Емрах. Той е бил в размер на 1000 лева. "Продадох си моята кола и дадох на Емрах последните си пари, за да си оправи така обичаната от него кола. Това се случи на осми март. Имам свидели", обяснява пайнерката. „Тя просто не можа да преживее факта, че аз искам да сме само приятели. Явно не съм й омръзнал. Постоянно повтаряше, че ще се самоубие", написа Емрах. Теди не се забави с отговора си и се включи на живо в Инстаграм, където заяви, че се чувства изключително обидена и отношението му е неуважително. Тя е 11 години по-голяма от него и според нея Емрах си прави пиар на неин гръб. „Сега ще ви кажа, че не трети човек, а баща му - уважаваният Тони Стораро, ни раздели“, категорична е блондинката. Певицата разкри, че преди време Емрах е счупил носа й и дори има свидетели на случилото се, но е преценила да не се обръща към полицаи, а е отишла само в лечебно заведение, където медиците са потвърдили счупването. Стораро публикува клип, в който певицата видимо е в не добро състояние и получава паник атака, но феновете му определиха гледката като „прекаляване с нелегалните вещества”.