0

К расивата половинка на певеца Криско - Цвети, стана манекенка. Брюнетката излезе и дефилира на сцената по време на рожден ден на моден бранд, и то пред смаяния поглед на мъжа си. 

Сцена

Докато Криско пееше, хубавицата мина по сцената и след като я огледа от глава до пети, шеговито заяви: „Хубаво момиче, ще си я взема вкъщи“.

Присъстващите я наградиха с бурни аплодисменти, а тя показа перфектна форма, макар да е майка на две малки деца. Като моделки на сцената видяхме още фолкпевицата Лидия, риалити звездата Александра Гърдева и редица от най-актуалните родни инфлуенсърки, които представиха новата колекция на марката. 

Хубавицата дефилира пред погледа на Криско

 Хубавицата дефилира пред погледа на Криско

Селекция

Двете прекрасни домакини на вечерта и собственички на бранда - Мими и Мая, изненадаха гостите и с изпълнение на фолкдивата Емилия, която с кеф запя “Хепи бърдей“, а след това изпълни и най-големите си хитове.

Диляна и Алекс бяха водещи, а заедно с Емилия и Криско изпяха Happy Birthday на Мими и Мая

 Диляна и Алекс бяха водещи, а заедно с Емилия и Криско изпяха Happy Birthday на Мими и Мая

„Уважавам работещите и трудещите се жени, аз самата съм такава, защото съм щастлива, че съм поканена“, разкри пред „Телеграф“ Емилия. 

Една от най-красивите българки - Диляна Попова, се появи в ролята на водеща, а компания й правеше Александра Богданска. И двете дами се бяха накиприли с изящни дълги рокли.

Наздравица за юбилея

 Наздравица за юбилея

Сред присъстващите бяха още Рачков с половинката си Анита, Саня Борисова, близначките Алекс и Влади, Славена Вътова и много други.