0

А ктьорът Даниел Пеев – Дънди, влиза в афера с най-добрата приятелка на майка си. Но само на сцената – в най-новата постановка „Кучки“ под режисурата на Асен Блатечки.

Премиерата на спектакъла от създателите на „Жена ми се казва Борис“ и „Баща ми се казва Мария“ ще се състои на 26 януари на сцената на Театър „Сълза и смях“.

Сюжет

Авторът на известната пиеса „Жена ми се казва Борис“, Рафи Шарт, ни пренася в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. Според сюжета на пиесата една вечер 22-годишният Франк (Даниел Пеев) среща на кугар парти Ванеса (Невена Бозукова), най-добрата приятелка на майка му. На сутринта след купона я води вкъщи. За нещастие майка му Люлю (Албена Павлова) се прибира неочаквано и ги заварва на дивана в хола. Шок и вихър от комични ситуации следват от създалите се обстоятелства. Накрая Ванеса успява да убеди Люлю да се присъедини към клуба на зрелите жени и да посети тяхно парти. Точно на едно такова, след поредица от недоразумения, тя открива, че бившият съученик на сина й Маню (Петьо Петков – Шайбата) е влюбен в нея от четвърти клас. „Моят образ раздава щастието на по-възрастните жени”, намигва Даниел Пеев – Дънди.

Щастие

Историята продължава с Люлю, който има сериозни финансови проблеми и е заплашена да загуби дома си в близките дни, ако не върне на банката огромния заем. Ситуацията е още по-умопомрачително смешна поради факта, че именно бившият й съпруг Роже (Станимир Гъмов), директор на банковия клон и пълен неудачник, изпитва перверзно удоволствие от финансовите затруднения на бившата си жена и от перспективата тя да остане без покрив.

„Въпросът е дали жените след една определена възраст имат право да бъдат щастливи и да живеят живота си както искат”, обясни в ефира на NOVA Блатечки. Звездата от „Останалото на пепел“ обясни, че става въпрос най-вече за кугар културата. „Това са едни жени на средна възраст и нагоре, които се забавляват с млади момчета”, уточни той.