0

К онцертът на Ал Бано и Ромина Пауър в София се отлага за пореден път. Новата дата е 8 ноември 2022 г., предаде БТА.

"Ромина Пауър претърпя инцидент, налагащ операция на крака и няколко месеца не може да пътува. Това притесни не само нас, мениджърите им, но и самите артисти", гласи съобщение на организаторите от "София мюзик ентърпрайсис" (СМЕ).

"Ал Бано дори беше готов да предложи свой солов концерт само за да не разочарова отново чакащите фенове, но разумното решение беше да запазим оригиналния формат на шоуто и чара на двамата като уникален дует, преминал през шеметен възход и тежка лична драма", допълват още от СМЕ.

Около месец преди концерта, когато се отблокира финалната част от депозита, връщането на билета може да се направи при конкретния дистрибутор чрез имейл до адрес sme@sme.bg .

"Искаме все пак да знаете, че парите не стоят в някаква наша спестовна сметка, трупайки огромна лихва, която в момента в България е отрицателна, а са преведени авансово на артиста", обясняват от СМЕ. Според организаторът двамата артисти са обещали да възнаградят публиката по единствения начин, по който могат - като оставят сърцата си на сцената в София.